De beste LinkedIn Marketing voor jouw bedrijf

Linkedin is een krachtig platform voor bedrijven. Het biedt een verscheidenheid aan marketing en reclamemogelijkheden. Bedrijven kunnen hun producten en services promoten en hun doelgroep bereiken. Het netwerk is een geweldige manier om klanten te vinden en te ontwikkelen. Het is ook een geweldige manier om met andere bedrijven en professionals te netwerken. Linkedin biedt bedrijven de kans om hun merk te laten groeien en hun zakelijke doelstellingen te bereiken. Met een krachtige LinkedInstrategie kunnen bedrijven hun marktaandeel vergroten en hun rendement verhogen.

Wil je jouw LinkedIn resultaten ook naar een hoger niveau brengen, jouw content marketing uitbesteden of effectieve LinkedIn advertenties inzetten? Dan zijn we graag jouw Digitopartner om jouw LinkedIn-marketing campagnes te verzorgen.

haal meer uit jouw linkedin

Haal meer uit jouw LinkedIn met LinkedIn marketing. LinkedIn is een krachtig platform voor het uitbreiden van je netwerk, het versterken van zakenrelaties en het maken van nieuwe connecties. 

Door middel van strategieën en inzichten creëren wij campagnes om LinkedIn optimaal te benutten voor je professionele groei en zakelijke kansen. Wat is jullie doel met LinkedIn? Wij helpen jullie graag met het realiseren van deze doelen.

Werkwijze bij het volledig uitbesteden van linkedin

Stap 1: Doelstellingen en strategie bepalen

Voordat we beginnen met het opzetten van jullie LinkedIn-campagnes, is het essentieel om jullie doelstellingen en een strategie te bepalen. Budget-afhankelijk kunnen we een informele strategie opzetten of een volledig strategierapport samenstellen.

Stap 2: Doelgroep identificeren

Via (betaalde) software doen we een onderzoek om te achterhalen wie jullie doelgroep is op LinkedIn. We verzamelen informatie dat relevant is voor het creëren van content en vormen van advertenties. Bijvoorbeeld demografische gegevens als functies, titels, locatie en interesses.

Stap 3: contentstrategie

Vervolgens gaan onze content creators aan de slag met het vormen van pakkende content. We zorgen ervoor dat jullie belangrijkste boodschap duidelijk naar voren komt en dat we de Kevin’s (jullie doelgroep) aanmoedigen om op de content te klikken.

Stap 4: Biedstrategie

We stellen een geschikte biedstrategie in die past bij jullie doelstellingen, doelgroep en budget. We kunnen bijvoorbeeld kiezen voor handmatige biedingen, geautomatiseerde biedstrategieën zoals doel-CPA (kosten per acquisitie) of doel-CPM (kosten per 1000 vertoningen).

Stap 5: advertentie-indeling en vorming

Vervolgens kiezen wij de juiste advertentie-indeling voor jullie campagne. Dit kunnen gesponsorde berichten zijn, InMails, inhoud of displayadvertenties. Ook implementeren we conversie- en trackingpixels om de prestaties van jullie campagne bij te houden.

Stap 6: Campagnes optimaliseren

We zorgen ervoor dat, na het plaatsen van de campagne, de gegevens continu worden geanalyseerd en geoptimaliseerd. Zo kunnen wij de biedstrategie of advertentie-indeling aanpassen om een hogere lead te creëren. 

Kortom, we zijn continu bezig zodat jullie budget efficiënt wordt besteed en dat jullie een maximaal rendement op jullie investering behalen.

Inzicht en transparantie

Afgelopen jaren hebben we met Digitopa een web-app gebouwd die speciaal ontwikkeld is voor klanten van Digitopa. Deze web-app is ook als op beschikbaar. Wij geven om de relatie en doen er graag alles aan om jullie bedrijf verder te helpen.

In de web-app bieden we transparantie in een project en voegen we alle verzamelde documenten en media toe. Daarnaast hebben we dashboards met live inzichten in de statistieken van jouw website.

Waarom voor ons kiezen

Onze successen komen voornamelijk doordat we technische- en marketingkennis met zakelijk inzicht combineren. Uiteindelijk kan ieder marketingbureau een advertentie of website maken, maar er zijn er weinig zo betrokken en goed als de enthousiaste collega’s bij Digitopa.

Onze gecertificeerde Google Ads-specialisten hebben jarenlange ervaring in het beheren van succesvolle campagnes voor uiteenlopende klanten, en we zijn vastbesloten om ook jullie bedrijf te laten groeien.

Door met ons samen te werken, kunnen jullie profiteren van:

 • Een team van experts: Onze specialisten zijn op de hoogte van de nieuwste trends en best practices binnen Google Ads.
 • Meetbare resultaten: We richten ons op meetbare doelen en houden jullie op de hoogte van de prestaties van jullie campagnes.
 • Flexibiliteit: Of jullie nu een klein lokaal bedrijf zijn of een groot internationaal merk, we passen onze aanpak aan om aan jullie behoeften te voldoen.
 • Transparantie: Bij ons kunnen jullie altijd rekenen op open communicatie en duidelijke rapportages.
 • Data-gedreven aanpak: Wij geloven in het belang van data bij het nemen van marketingbeslissingen. Door gebruik te maken van geavanceerde tools en analytics, verzamelen en analyseren we nauwkeurig de prestatiegegevens van de campagnes. Dit stelt ons in staat om voortdurend te optimaliseren en jullie ROI te maximaliseren.
 • Transparantie en communicatie: Bij ons marketingbureau houden we van open communicatie met onze klanten. We zorgen voor transparante rapportage van de campagneresultaten en nemen de tijd om jullie te betrekken bij elke stap van het proces. Jullie krijgen een duidelijk inzicht in hoe jullie marketingbudget wordt besteed en welke resultaten we behalen.
 • Google Partner status: We zijn er trots op een erkende Google Partner te zijn, wat betekent dat we voldoen aan de strenge normen van Google voor kwaliteit en prestaties. Dit partnerschap geeft ons toegang tot waardevolle middelen en ondersteuning, wat zich vertaalt in betere resultaten voor onze klanten.
 • Creatieve content: Ons team van getalenteerde contentmakers weet hoe ze boeiende en relevante content moeten creëren die jullie verhaal vertelt en jullie doelgroep aanspreekt. Of het nu gaat om pakkende advertentieteksten, informatieve blogs of boeiende video’s, we hebben de vaardigheden om jullie boodschap op een unieke manier over te brengen.
 • Toewijding aan jullie succes: Ons succes als marketingbureau hangt af van het succes van onze klanten. Daarom zijn we volledig toegewijd om jullie te helpen jullie doelen te bereiken en jullie bedrijf te laten groeien. We zijn gepassioneerd door wat we doen en streven naar niets minder dan uitmuntendheid in alles wat we leveren. 

Prijzen linkedin pakketten

Bij ons marketingbureau bieden we LinkedIn-pakketten aan die zijn ontworpen om aan de unieke behoeften en budgetten van onze klanten te voldoen. We hebben instapprijzen en we hebben pakketprijzen voor de gevestigde bedrijven met groeiambities. Het is ook mogelijk om een strippenkaart af te nemen. Hierbij zit je niet vast aan een maandabonnement en kan je gebruik maken van de kennis van onze ervaren marketeers.

Basispakket

Geschikt voor starters
85 Vanaf p/m
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Campagneopzet
 • Advertentie-creatie
 • Budgetinstelling
 • Doelgroep
 • Conversie-tracking
 • Google Tag Manager
 • Koppeling GA4
 • Koppeling website
 • Eigen web-app omgeving
 • Minimum dagbudget: €10
 • Instelkosten: €425
 • Tijdelijk: €400 korting

Mediumpakket

Geschikt voor MKB
225 Vanaf p/m
 • Alles van basis
 • Meer campagnes
 • Meer advertenties
 • Maximale koptitels
 • Maximale omschrijvingen
 • 4-6 sitelinks
 • 10-15 highlights
 • Afbeeldingen
 • Advanced optimaliseren
 • Eigen groei-manager
 • Instelkosten: €850
 • Tijdelijk €400 korting

Premiumpakket

Geschikt voor groeibedrijven
425 Vanaf p/m
 • Alles van medium
 • Uitgebreide A/B testen
 • Strategierapport
 • Maximale groeifocus
 • Eenmalig: €1.700
 • Tijdelijk €400 korting

Linkedin succesvol uitbesteden?

Ons Digitale Marketing Bureau staat klaar om jullie bedrijf te helpen groeien door middel van doelgerichte en winstgevende campagnes. 

FAQ

LinkedIn marketing is een vorm van marketing waarbij bedrijven gebruik maken van het professionele netwerk LinkedIn om hun producten of diensten te promoten. LinkedIn marketing omvat het maken van een bedrijfsprofiel, het aanspreken van bestaande contacten, het aangaan van nieuwe connecties en het delen van content met relevante gebruikers. Door het aangaan van connecties met andere bedrijven en professionals, kunnen bedrijven hun naamsbekendheid vergroten, hun merkpromotie verbeteren en nieuwe kansen voor hun bedrijf creëren. Bovendien biedt LinkedIn een platform waar bedrijven hun services kunnen aanbieden en toegang krijgen tot een groot aantal professionals die mogelijk geïnteresseerd zijn in hun producten en diensten.

LinkedIn marketing is het proces van het promoten van je professionele merk, bedrijf of netwerk op LinkedIn. Dit omvat het identificeren van doelen en doelgroepen, het creëren van relevante content, het optimaliseren van je profiel, het opbouwen van netwerken, het gebruik van advertenties en het meten van resultaten. LinkedIn biedt kansen voor merkbekendheid, leadgeneratie, werving en het opbouwen van zakelijke relaties. Het succes hangt af van het strategisch benaderen van je doelstellingen en het effectief gebruiken van de beschikbare tools en functies op het platform.

Er zijn verschillende manieren om je bedrijf te promoten. Populaire vormen zijn:

1. Optimaliseer je bedrijfspagina: Zorg ervoor dat je bedrijfspagina volledig is ingevuld met een pakkende beschrijving, een herkenbaar logo en een aantrekkelijke omslagfoto.

2. Contentstrategie: Ontwikkel een contentstrategie die gericht is op je doelgroep. Deel regelmatig waardevolle en relevante content, zoals blogartikelen, video’s, infographics en nieuwsupdates.

3. Betrokkenheid opbouwen: Interageer met je volgers door te reageren op opmerkingen, vragen te stellen en polls te gebruiken om betrokkenheid te stimuleren.

4. LinkedIn-artikelen: Schrijf en deel informatieve artikelen op LinkedIn om je expertise te tonen en volgers aan te trekken.

5. Gebruik hashtags: Voeg relevante hashtags toe aan je berichten om je zichtbaarheid te vergroten en content vindbaar te maken voor geïnteresseerde professionals.

6. LinkedIn Showcase-pagina’s: Maak Showcase-pagina’s voor specifieke producten of diensten om gerichte content te delen en de aandacht te vestigen op je aanbod.

7. Adverteer op LinkedIn: Overweeg het gebruik van LinkedIn-advertenties, zoals gesponsorde content of InMail-berichten, om je content aan een bredere doelgroep te tonen.

8. Netwerken: Bouw actief aan je professionele netwerk door connecties uit te nodigen en deel te nemen aan LinkedIn-groepen en discussies.

9. LinkedIn Analytics: Gebruik de analysetools van LinkedIn om de prestaties van je content en advertenties te volgen en je strategie aan te passen op basis van resultaten.

10. Leadgeneratie: Gebruik LinkedIn om leads te genereren door middel van gated content, formulieren en call-to-action knoppen op je bedrijfspagina.

11. Werving en talentacquisitie: Plaats vacatures op LinkedIn en gebruik de zoekfunctie om gekwalificeerde kandidaten te vinden.

12. Bedrijfsevenementen: Organiseer of neem deel aan LinkedIn-evenementen om de betrokkenheid te vergroten en relaties op te bouwen.

Adverteren op LinkedIn kan over het algemeen duurder zijn dan adverteren op andere sociale mediaplatforms zoals Facebook of Instagram. De kosten van LinkedIn-advertenties variëren echter sterk en zijn afhankelijk van verschillende factoren.

Bij Digitopa bieden wij verschillende LinkedIn pakketten aan, waardoor er voor ieder budget een passende uitkomst is. De kosten van adverteren nemen we voor jullie over.

Hoe vaak je op LinkedIn moet posten, hangt af van je doelen, beschikbare content en de betrokkenheid van je doelgroep. Over het algemeen wordt aanbevolen om minstens twee tot drie keer per week relevante content te plaatsen. 

Het ideale tijdstip om op LinkedIn te plaatsen kan variëren afhankelijk van je doelgroep en de locatie van je connecties. Over het algemeen zijn de volgende tijdstippen en dagen gunstig om te posten op LinkedIn:

1. Dinsdag tot en met donderdag: Deze dagen hebben doorgaans hogere betrokkenheid dan maandag en vrijdag, omdat mensen aan het begin en het einde van de week drukker zijn.

2. Tijdens werktijden: Plaats je berichten tijdens de reguliere kantooruren, meestal tussen 9.00 en 17.00 uur. Dit is wanneer professionals vaak actief zijn op LinkedIn.

3. Lunchpauze: Tussen 12.00 en 13.00 uur kan een gunstig tijdstip zijn, omdat veel mensen tijdens hun lunchpauze sociale media bekijken.

4. Late namiddag: Rond 16.00 uur kan ook een goed moment zijn, omdat mensen hun werkdag afronden en nog wat tijd hebben om online te browsen.

LinkedIn biedt bedrijven verschillende waardevolle toepassingen, waaronder:

1. Werving en personeelswerving: Bedrijven kunnen LinkedIn gebruiken om talent te werven en vacatures te promoten. Dit omvat het plaatsen van vacatures op de carrièrepagina van het bedrijf, het zoeken naar geschikte kandidaten en het opbouwen van een talentpool.

2. B2B-marketing: LinkedIn is een uitstekend platform voor business-to-business (B2B) marketing. Bedrijven kunnen gerichte advertenties weergeven aan professionals en besluitvormers in hun branche.

3. Bouwen van merkbekendheid: Door regelmatig waardevolle content te delen, kunnen bedrijven hun merkbekendheid vergroten en zichzelf positioneren als experts in hun vakgebied.

4. Netwerken en relaties opbouwen: LinkedIn stelt bedrijven in staat om te netwerken met andere professionals, potentiële partners en klanten. Dit omvat het deelnemen aan groepen en het starten van gesprekken.

LinkedIn biedt verschillende voordelen voor bedrijven, waaronder het opbouwen van professionele netwerken, het werven van talenten, het opbouwen van merkbekendheid en het genereren van leads.

LinkedIn marketing is van onschatbare waarde voor bedrijven vanwege de professionele doelgroep, netwerkmogelijkheden, wervingskracht, B2B-marketingkansen, merkbekendheid, thought leadership, leadgeneratie en inzichtelijke analytics. Het platform stelt bedrijven in staat om effectief te communiceren met relevante connecties, zakelijke kansen te ontdekken en merkbekendheid te vergroten, wat leidt tot groei en succes binnen de branche.

Om meer volgers op LinkedIn te krijgen als bedrijf, kun je de volgende strategieën toepassen:

1. Optimaliseer je bedrijfspagina: Zorg ervoor dat je bedrijfspagina volledig is ingevuld met een aantrekkelijke profielfoto, omslagfoto, een beknopte beschrijving en relevante contactgegevens.

2. Plaats regelmatig waardevolle content: Deel relevante en informatieve content die interessant is voor je doelgroep. Zorg voor consistentie in je berichten.

3. Gebruik visuele content: Afbeeldingen en video’s trekken vaak meer aandacht dan tekstberichten. Overweeg het maken van visueel aantrekkelijke content.

4. Interactie en betrokkenheid: Reageer op opmerkingen op je berichten, stel vragen om betrokkenheid te stimuleren en neem deel aan gesprekken in LinkedIn-groepen.

5. Gebruik hashtags: Voeg relevante hashtags toe aan je berichten om je zichtbaarheid te vergroten en je content toegankelijker te maken voor mensen die op zoek zijn naar specifieke onderwerpen.

6. Promoot je LinkedIn-pagina: Link naar je bedrijfspagina vanuit je website, e-mailhandtekening en andere sociale mediaprofielen. Moedig medewerkers aan om de pagina te volgen en te delen.

7. LinkedIn-advertenties: Overweeg het gebruik van gesponsorde content om je pagina te promoten bij een breder publiek.

8. Organiseer evenementen: Host webinars, conferenties of andere evenementen en promoot ze op je pagina om meer volgers aan te trekken.

9. Medewerkers betrekken: Moedig medewerkers aan om de bedrijfspagina te volgen en te delen, zodat ze kunnen bijdragen aan het vergroten van het bereik.

10. LinkedIn-analyses: Gebruik LinkedIn Analytics om inzicht te krijgen in welke content goed presteert en pas je strategie aan op basis van deze gegevens.

LinkedIn heeft zowel voordelen als nadelen, afhankelijk van hoe je het gebruikt. Zo biedt LinkedIn de mogelijkheden om professionele netwerken op te bouwen, talenten te werven en merkbekendheid op te bouwen. Effectief LinkedIn gebruiken kost echter tijd en benodigde kennis, daarnaast kan het nodig zijn om advertenties te plaatsen om de gewenste leads te genereren. 

Het opzetten van een LinkedIn-campagne omvat verschillende stappen. Hier is een overzicht van het proces:

1. Doelstellingen bepalen: Definieer duidelijke doelen voor je LinkedIn-campagne, zoals het vergroten van merkbekendheid, het genereren van leads, het werven van talent, of het stimuleren van verkoop.

2. Doelgroep identificeren: Identificeer je ideale doelgroep op LinkedIn op basis van criteria zoals functietitel, bedrijfsgrootte, locatie en interesses.

3. Budget instellen: Bepaal je budget voor de campagne, wat de totale kosten zijn die je bereid bent te besteden.

4. Advertentie-indeling kiezen: Kies de juiste advertentie-indeling voor je campagne, zoals gesponsorde berichten, gesponsorde InMail, gesponsorde content of displayadvertenties.

5. Campagne opzetten: Maak een LinkedIn-campagne in het Campaign Manager-dashboard en configureer de advertenties, doelgroepen en biedingen.

6. Advertenties maken: Ontwerp aantrekkelijke advertenties met pakkende afbeeldingen, overtuigende teksten en een duidelijke call-to-action.

7. Advertentietekst en bestemmingspagina: Schrijf een krachtige advertentietekst die de boodschap van je campagne duidelijk communiceert en link naar een relevante bestemmingspagina.

8. Biedingsstrategie instellen* Kies tussen kosten per klik (CPC) of kosten per duizend vertoningen (CPM) en stel je biedingen in op basis van je advertentiedoelen.

9. Planning en plaatsing: Stel de planning in voor je advertenties en kies of ze op desktop of mobiel worden weergegeven.

10. Advertentietracking: Implementeer conversie- en trackingpixels om de prestaties van je campagne bij te houden.

11. Testen en optimaliseren: Monitor de prestaties van je campagne en voer A/B-tests uit om te zien welke advertenties het beste presteren. Pas je campagne aan op basis van de resultaten.

12. Rapportage en analyse: Gebruik LinkedIn Analytics om de resultaten van je campagne te evalueren en te beoordelen of je je doelstellingen hebt bereikt.

De kosten van LinkedIn-advertenties variëren sterk en zijn afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld van de gekozen biedstrategie, advertentieformaat, doelgroep en concurrentie.

Bij Digitopa bieden wij verschillende LinkedIn pakketten aan, waardoor er voor ieder budget een passende uitkomst is. De kosten van adverteren nemen we voor jullie over.

Ontvang binnen 24 uur een gratis kansen scan.