De beste SEO-Marketing voor jouw website

SEO-marketing gaat over het bovenaan krijgen van jouw website voor de zoekwoorden die voor jou belangrijk zijn. Het is één van de belangrijkste dingen die je kan doen om organisch verkeer te genereren. Het is namelijk de beste manier om gevonden te worden door klanten die precies zoeken naar wat jij te bieden hebt. Wil je online meer resultaten behalen zonder vast te zitten aan kleine lettertjes? Dan zijn we graag jouw Digitopartner om jouw SEO-marketing campagnes te verzorgen.

Boven aan de zoekresultaten

Dankzij SEO-marketing is het mogelijk om hoger in de zoekresultaten op te komen. Via SEO-campagnes verbeter je de online vindbaarheid en bereikt jullie bedrijf meer potentiële klanten (meer Kevins)!

We bieden via SEO-marketing de mogelijkheid om te zorgen dat Kevin jullie website eerder vindt én op de website klikt. Dit contactmoment willen we omzetten naar een aanvraag of zelfs direct een opdracht. Vervolgens weten we zeker dat jullie Kevin tot een enthousiaste ambassadeur kunnen maken. En als jullie ook hulp in deze fase willen, dan helpen we jullie graag.

Werkwijze bij het uitbesteden van seo-marketing

Stap 1: Doelstellingen en strategie bepalen

Voordat we beginnen is het essentieel om jullie doelstellingen en een strategie te bepalen. Budget-afhankelijk kunnen we een informele strategie opzetten of een volledig strategierapport samenstellen.

Stap 2: Zoekwoordenonderzoek

Via (betaalde) software doen we een onderzoek om relevante zoekwoorden te vinden. We verzamelen de zoekwoorden die relevant zijn voor jullie doelgroep en die een goed zoekvolume hebben. Deze zoekwoorden stellen we exact of breed in. Om direct de kwaliteit van de campagnes te waarborgen, zullen we ook negatieve zoekwoorden toevoegen zodat de advertenties niet bij irrelevante zoekopdrachten worden getoond.

Stap 3: ON-PAGE SEO

Vervolgens optimaliseren we de pagina’s van jullie website met de geselecteerde zoekwoorden. Dit omvat het optimaliseren van titels, meta-beschrijvingen, koppen, afbeeldingen en de algemene inhoud. Vaak betekend dit het herschrijven (tot volledig opnieuw schrijven) van teksten.

Stap 4: Technische SEO

Ook de technische kant van de website moet gezond zijn. Zo verbeteren we de laadsnelheden, responsiviteit en websiteveiligheid. 

Stap 5: content creatie

Het is van belang om content te leveren die aansluit bij de zoekintentie jullie doelgroep. We zorgen ervoor dat deze content kwalitatief, informatief en relevant is. Daarnaast wordt ook deze content afgestemd op SEO met relevante zoekwoorden. Onder content creatie vallen blogposts en video’s, maar ook compleet nieuwe pagina’s voor de website.

Stap 6: backlink building

Een andere zeer belangrijke stap die wij nemen is het opzetten van waardevolle backlinks. Een backlink is een link van een andere website naar die van jullie. Hierdoor krijgt de SEO van jullie website een extra boost.

Stap 7: analyse en aanpassing

Door middel van onze professionele (betaalde)software meten wij de resultaten van de vernieuwde SEO en optimaliseren wij waar nodig.

Inzicht en transparantie

Afgelopen jaren hebben we met Digitopa een web-app gebouwd die speciaal ontwikkeld is voor klanten van Digitopa. Deze web-app is ook als op beschikbaar. Wij geven om de relatie en doen er graag alles aan om jullie bedrijf verder te helpen.

In de web-app bieden we transparantie in een project en voegen we alle verzamelde documenten en media toe. Daarnaast hebben we dashboards met live inzichten in de statistieken van jouw website.

Waarom voor ons kiezen

Onze successen komen voornamelijk doordat we technische- en marketingkennis met zakelijk inzicht combineren. Uiteindelijk kan ieder marketingbureau een advertentie of website maken, maar er zijn er weinig zo betrokken en goed als de enthousiaste collega’s bij Digitopa.

Onze SEO-specialisten hebben jarenlange ervaring in het beheren van succesvolle campagnes voor uiteenlopende klanten, en we zijn vastbesloten om ook jullie bedrijf te laten groeien.

Door met ons samen te werken, kunnen jullie profiteren van:

 • Een team van experts: Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste veranderingen en de best practices binnen SEO.
 • Meetbare resultaten: We richten ons op meetbare doelen en houden jullie op de hoogte van de prestaties van jullie campagnes.
 • Flexibiliteit: Of jullie nu een klein lokaal bedrijf zijn of een groot internationaal merk, we passen onze aanpak aan om aan jullie behoeften te voldoen.
 • Transparantie: Bij ons kunnen jullie altijd rekenen op open communicatie en duidelijke rapportages.
 • Data-gedreven aanpak: Wij geloven in het belang van data bij het nemen van marketingbeslissingen. Door gebruik te maken van geavanceerde tools en analytics, verzamelen en analyseren we nauwkeurig de prestatiegegevens van de campagnes. Dit stelt ons in staat om voortdurend te optimaliseren en jullie ROI te maximaliseren.
 • Transparantie en communicatie: Bij ons marketingbureau houden we van open communicatie met onze klanten. We zorgen voor transparante rapportage van de campagneresultaten en nemen de tijd om jullie te betrekken bij elke stap van het proces. Jullie krijgen een duidelijk inzicht in hoe jullie marketingbudget wordt besteed en welke resultaten we behalen.
 • Google Partner status: We zijn er trots op een erkende Google Partner te zijn, wat betekent dat we voldoen aan de strenge normen van Google voor kwaliteit en prestaties. Dit partnerschap geeft ons toegang tot waardevolle middelen en ondersteuning, wat zich vertaalt in betere resultaten voor onze klanten.
 • Creatieve content: Ons team van getalenteerde contentmakers weet hoe ze boeiende en relevante content moeten creëren die jullie verhaal vertelt en jullie doelgroep aanspreekt. Of het nu gaat om pakkende advertentieteksten, informatieve blogs of boeiende video’s, we hebben de vaardigheden om jullie boodschap op een unieke manier over te brengen.
 • Toewijding aan jullie succes: Ons succes als marketingbureau hangt af van het succes van onze klanten. Daarom zijn we volledig toegewijd om jullie te helpen jullie doelen te bereiken en jullie bedrijf te laten groeien. We zijn gepassioneerd door wat we doen en streven naar niets minder dan uitmuntendheid in alles wat we leveren. 

Prijzen SEO-pakketten

Bij ons marketingbureau bieden we diverse SEO-pakketten aan die zijn ontworpen om aan de unieke behoeften en budgetten van onze klanten te voldoen. We hebben instapprijzen en we hebben pakketprijzen voor de gevestigde bedrijven met groeiambities. Het is ook mogelijk om een strippenkaart af te nemen. Hierbij zit je niet vast aan een maandabonnement en kan je gebruik maken van de kennis van onze ervaren marketeers.

Basispakket

Geschikt voor starters
85 Vanaf p/m
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Campagneopzet
 • Advertentie-creatie
 • Budgetinstelling
 • Doelgroep
 • Conversie-tracking
 • Google Tag Manager
 • Koppeling GA4
 • Koppeling website
 • Eigen web-app omgeving
 • Minimum dagbudget: €10
 • Instelkosten: €425
 • Tijdelijk: €400 korting

Mediumpakket

Geschikt voor MKB
225 Vanaf p/m
 • Alles van basis
 • Meer campagnes
 • Meer advertenties
 • Maximale koptitels
 • Maximale omschrijvingen
 • 4-6 sitelinks
 • 10-15 highlights
 • Afbeeldingen
 • Advanced optimaliseren
 • Eigen groei-manager
 • Instelkosten: €850
 • Tijdelijk €400 korting

Premiumpakket

Geschikt voor groeibedrijven
425 Vanaf p/m
 • Alles van medium
 • Uitgebreide A/B testen
 • Strategierapport
 • Maximale groeifocus
 • Eenmalig: €1.700
 • Tijdelijk €400 korting

SEO-marketing succesvol uitbesteden?

Onze SEO marketeers staan klaar om jullie bedrijf te helpen groeien door middel van doelgerichte en winstgevende advertentiecampagnes. 

FAQ

SEO-marketing staat voor Search Engine Optimization-marketing. Het is een strategische benadering van digitale marketing die tot doel heeft de zichtbaarheid en rangschikking van een website in zoekmachines zoals Google te verbeteren. Het doel van SEO-marketing is om organisch (niet-betaald) verkeer naar de website te vergroten door ervoor te zorgen dat de website hoger verschijnt in de zoekresultaten voor relevante zoekwoorden en zoekzinnen.

De meest gebruikte zoekmachines zijn Google, Bing en Yahoo.

Het implementeren van een effectieve SEO-strategie vereist consistentie, geduld en aandacht voor detail. Hier zijn enkele stappen om te zorgen voor goede SEO:

1. Trefwoordonderzoek: Identificeer relevante zoekwoorden en zoekzinnen die gerelateerd zijn aan je bedrijf, producten of diensten. Gebruik tools zoals Google Keyword Planner om zoekvolumes en concurrentie te analyseren.

2. Optimaliseer je website: Pas on-page SEO-technieken toe op je website. Optimaliseer titels, meta-beschrijvingen, koppen, afbeeldingen en de algehele content voor de gekozen zoekwoorden.

3. Verbeter de gebruikerservaring: Zorg ervoor dat je website snel laadt, mobielvriendelijk is en een intuïtieve navigatie heeft. Een goede gebruikerservaring is belangrijk voor SEO.

4. Maak hoogwaardige content: Creëer informatieve, nuttige en unieke content die de behoeften van je doelgroep aanpakt. Dit kan blogposts, productpagina’s, video’s en meer omvatten.

5. Bouw kwalitatieve backlinks op: Verkrijg hoogwaardige backlinks van andere betrouwbare websites naar de jouwe. 

Het implementeren van een goede SEO vergt veel tijd en expertise. Met de juiste kennis én systemen bereik je een optimale SEO. Onze SEO marketeers helpen jullie graag verder.

SEO-keywords, ook bekend als zoekwoorden of zoekzinnen, zijn specifieke woorden of zinnen die mensen in zoekmachines typen om informatie te vinden of naar specifieke producten of diensten te zoeken. Deze zoekwoorden zijn essentieel voor zoekmachineoptimalisatie (SEO), omdat ze helpen bij het verbeteren van de zichtbaarheid van een website in zoekmachines zoals Google.

Er zijn twee hoofdtypen SEO-keywords:

1. Short-Tail Keywords (Korte zoekwoorden): Dit zijn beknopte en algemene zoekwoorden die meestal bestaan uit één tot twee woorden. Voorbeelden zijn “auto’s”, “mode”, en “restaurant”. Short-tail keywords hebben vaak veel zoekvolume, maar ze zijn ook zeer concurrerend.

2. Long-Tail Keywords (Lange zoekwoorden): Dit zijn meer specifieke zoekwoorden of zoekzinnen die bestaan uit drie of meer woorden. Voorbeelden zijn “gebruikte auto’s in Amsterdam”, “zomermode voor vrouwen”, en “Italiaans restaurant met vegetarische opties”. Long-tail keywords hebben meestal minder zoekvolume, maar ze zijn vaak minder concurrerend en kunnen gerichter verkeer aantrekken.

De drie belangrijkste SEO-pijlers zijn:

1. On-Page SEO: Optimalisatie van individuele pagina’s van je website, waaronder content, meta-tags en technische elementen.

2. Off-Page SEO: Het bouwen van kwalitatieve backlinks en het versterken van de online reputatie van je website door externe verwijzingen.

3. Technische SEO: Het verbeteren van de technische aspecten van je website, zoals laadsnelheid, mobiele vriendelijkheid en indexeerbaarheid.

SEO (Search Engine Optimization) is een proces om de zichtbaarheid van een website in de natuurlijke of organische zoekresultaten van een zoekmachine te verbeteren. Het is een organische manier om websiteverkeer en zichtbaarheid te vergroten door de inhoud, structuur en links van een website te optimaliseren.

SEA (Search Engine Advertising) is een vorm van digitale marketing die betaalde advertenties gebruikt om te verschijnen in de sectie met gesponsorde links van een zoekmachine. SEA is een meer gerichte manier om potentiële klanten te bereiken en de zichtbaarheid in kortere tijd te vergroten.

De fijne kneepjes en specialistische onderdelen zijn in iedere branche moeilijk. SEO kan moeilijk zijn omdat het veel kennis, oefening en ervaring vereist. SEO vereist ook dat je op de hoogte blijft van de laatste trends en veranderingen om de beste resultaten te garanderen. Bovendien kan het voor velen een uitdaging zijn om te begrijpen hoe algoritmen van zoekmachines werken en hoe ze kunnen optimaliseren.

Om SEO effectief uit te voeren, heb je de juiste tools en middelen nodig, waaronder keyword research tools, een Content Management System (CMS) voor websitebeheer, analysetools zoals Google Analytics, SEO-plugins, link building tools, content creatie software, en de nodige tijd en inzet. 

Het begrijpen van SEO-principes en best practices is van cruciaal belang. Bij Digitopa hebben we uitgebreid ervaring met de diverse SEO tools en systemen, waardoor we effectief te werk kunnen gaan. We helpen jullie bedrijf graag verder met het boosten van jullie SEO.

Als je de SEO zelf wilt beheren, zijn er veel gratis en betaalde tools beschikbaar, maar het kost veel tijd en inspanning om te leren en uit te voeren. SEO vraagt om benodigde expertise om daadwerkelijk hoger op te komen in de zoekresultaten. 

Wij bieden diverse pakketten en abonnementen aan. Zo hebben wij een passende oplossing voor ieder budget.

SEO is een ontzettend krachtig en waardevol instrument voor lokale marketing. Met de juiste lokale zoekwoorden, lokale content en lokale linkbuilding wordt jullie website beter vindbaar in de lokale markt.

Ondanks SEO zelf gedaan kan worden, brengt het uitbesteden veel voordelen. SEO is een complex en voortdurend veranderend vakgebied. Het vereist up-to-date kennis en ervaring om effectieve resultaten te behalen. Onze ervaren SEO marketeers hebben de expertise om efficiënt en met de juiste middelen aan het werk te gaan.

Door jullie SEO uit te laten besteden kunnen jullie profiteren van onze expertise. Bespaar tijd en middelen terwijl jullie beter vindbaar worden in zoekmachines, meer organisch verkeer krijgen en potentiële groei in klantenbestand en omzet.

1. Negeren van mobiele optimalisatie.

2. Overoptimalisatie: Het overdreven gebruik van zoekwoorden in content kan leiden tot een slechtere rangschikking. Zoekmachines bestraffen deze praktijk.

3. Onjuiste of verouderde backlinks.

4. Het negeren van lokale SEO:  Het negeren van lokale optimalisatie, zoals Google Mijn Bedrijf vermeldingen en lokale zoekwoorden, kan de zichtbaarheid in lokale zoekresultaten beïnvloeden.

5. Onvoldoende aandacht voor technische SEO: Technische aspecten van SEO, zoals laadsnelheid, indexeerbaarheid en site-architectuur, worden vaak over het hoofd gezien. 

Ontvang binnen 24 uur een gratis kansen scan.