Social Media Marketing

Samen duiken we in jouw bedrijf. We analyseren, inspireren en overtuigen je doelgroep via pakkende content en resultaatgerichte campagnes. Wil je meer volgers, een groter organisch bereik, toepassen van social-selling of adverteren om het maximale uit je social media marketing te halen? Dan verzorgen de specialisten van Digitopa graag jouw Social Media Marketing om het maximale uit social media te halen.

Digitaal groeien met Social Media Marketing

Het wordt steeds uitdagender om online de aandacht te trekken. Zodra iemand op social media zit, dan wil je dat diegene eventjes stopt voor jouw bericht om vervolgens een online actie uit te voeren. Wij zorgen dat je online zichtbaar wordt én daardoor het maximale uit je social media haalt. Samen duiken we in jouw bedrijf. We analyseren, inspireren en overtuigen je doelgroep via pakkende content en resultaatgerichte campagnes. Hiervoor geloven wij in co-creatie. Jouw wensen worden in kaart gebracht waarop wij een strategisch plan maken. Vervolgens zetten we deze strategische plannen voor je social media om in échte resultaten.

Meer resultaat uit social media

Wij zorgen ervoor dat alles klopt en onderzoeken de kansen voor jouw bedrijf op social media. Wat vindt jouw doelgroep leuk, wat doen je concurrenten, via welke online kanalen kunnen we de doelgroep het beste bereiken en wat zal voor meer resultaten zorgen? Dat zijn slechts een aantal vragen die wij onderzoeken voordat we met een plan komen om uit te (laten) voeren.

Social Media beheer uitbesteden

Lukt het iedere keer niet om consistent op social media actief te zijn? Ontbreekt er inspiratie of tijd voor content en groei? Klein geheim, wij weten zeker dat je het zelf zou kunnen. Wil je toch liever ontzorgd worden op het gebied van social media? Dan nemen wij graag het harde werk uit handen. Onze social media specialisten vinden het namelijk leuk om op strategisch niveau bezig te zijn, iedere dag nieuwe (potentiële) volgers te spotten, de interactie met volgers aan te gaan én om content te realiseren. Social media uitbesteden bestaat uit meerdere onderdelen, waardoor je zelf de controle houdt over wat wel en niet wordt uitgevoerd door Digitopa. Kies voor een op maat gemaakt pakket voor jouw bedrijf of vraag naar de standaard opties.

Data-Driven social media Campagnes

Onze social media advertentiespecialisten gaan graag voor jou aan de slag om het maximale uit de social media kanalen te halen. Wij stappen in de schoenen van jouw doelgroep, bestuderen je bedrijf en analyseren de online kansen per kanaal om de doelen van jouw bedrijf te halen. Zo weten we precies wat je zakelijke doelstellingen zijn en kunnen we goed van start gaan met de campagnes. Geheel op maat voor jouw organisatie.

Als Digitopartner zetten wij ons vol overgave in voor de bedrijven die de ambitie hebben om samen vooruit te komen en meer relevante bezoekers, meer conversies en meer online omzet willen genereren.

Kennismaken met ons full-service Social Media marketingbureau

Waar ontvang je graag meer informatie over?
Digitopartners

Ontvang binnen 24 uur een gratis kansen scan.