De beste Tiktok Marketing voor jouw bedrijf

TikTok is een populaire video-sharing-app die bedrijven de mogelijkheid biedt om onder de aandacht van een jong (en steeds ouder wordend) publiek te komen. Door mee te doen met de trends op dit platform, kan een bedrijf een groot bereik creëren. Ben je benieuwd wat Tiktok voor jouw bedrijf kan betekenen? Of wil je jouw Tiktok resultaten naar een hoger niveau brengen? Neem dan gerust contact op.

Creër jouw community

Dankzij Tiktok-marketing is het mogelijk om meer volgers te krijgen, meer leads te realiseren, een hechte community op te bouwen en een grotere merkbekendheid op te bouwen. Door middel van opvallende content en datagedreven optimalisaties laten wij jullie potentiële doelgroep (de Kevin’s) kennis maken met jullie bedrijf.

Onze pakketten zijn ontworpen om kleine en middelgrote bedrijven te helpen online uit te blinken met een goed ontwikkelde, branchespecifieke Tiktok strategie. 

Werkwijze bij het uitbesteden van tiktok marketing

Stap 1: Doelstellingen en strategie bepalen

Voordat we beginnen met het opzetten van jullie Tiktok campagnes, is het essentieel om jullie doelstellingen en een strategie te bepalen. Budget-afhankelijk kunnen we een informele strategie opzetten of een volledig strategierapport samenstellen.

Stap 2: doelgroepanalyse

Via (betaalde) software doen we een onderzoek om te achterhalen wie jullie doelgroep is op TikTok, wat hun interesses zijn, welke trends gaande zijn, welke zoektermen ze gebruiken en wanneer ze actief zijn op TikTok.

Stap 3: advertentie-indeling en creatie

Vervolgens kiezen wij een passende advertentie-indeling bij jullie doelstellingen. Vervolgens zullen onze content creators aan de slag gaan met het ontwerpen van creatieve en pakkende advertenties.

Stap 4: Biedstrategie

We stellen een geschikte biedstrategie in die past bij jullie doelstellingen, doelgroep en budget. We kunnen bijvoorbeeld kiezen voor handmatige biedingen, geautomatiseerde biedstrategieën zoals doel-CPA (kosten per acquisitie) of doel-ROAS (rendement op advertentie-uitgaven).

Stap 5: Implementatie conversie tracking en koppelingen opzetten

Het is van cruciaal belang om conversie tracking in te stellen om de effectiviteit van de advertenties te meten. We maken koppelingen met Google Tag Manager, Google Analytics, website en Google Ads. De trackingcodes en koppelcodes plaatsen we op de juiste plekken zodat een succesvolle conversie goed wordt gemeten en we kunnen zien welke campagnes en zoekwoorden de beste resultaten opleveren.

Stap 6: Campagnes instellen

We bepalen de startdatum, loopduur en plaats-tijden van de campagne op basis van de gekozen strategie en passend bij jullie budget.

Stap 7: analyseren optimaliseren

Vervolgens optimaliseren we de campagnes door data te analyseren. Waar nodig passen wij de advertenties, biedstrategieën en plaats-tijden aan.

Kortom, we zijn continu bezig zodat jullie budget efficiënt wordt besteed en dat jullie een maximaal rendement op jullie investering behalen.

Inzicht en transparantie

Afgelopen jaren hebben we met Digitopa een web-app gebouwd die speciaal ontwikkeld is voor klanten van Digitopa. Deze web-app is ook als op beschikbaar. Wij geven om de relatie en doen er graag alles aan om jullie bedrijf verder te helpen.

In de web-app bieden we transparantie in een project en voegen we alle verzamelde documenten en media toe. Daarnaast hebben we dashboards met live inzichten in de statistieken van jouw website.

Waarom voor ons kiezen

Onze successen komen voornamelijk doordat we technische- en marketingkennis met zakelijk inzicht combineren. Uiteindelijk kan ieder marketingbureau een advertentie of website maken, maar er zijn er weinig zo betrokken en goed als de enthousiaste collega’s bij Digitopa.

Onze gecertificeerde Google Ads-specialisten hebben jarenlange ervaring in het beheren van succesvolle campagnes voor uiteenlopende klanten, en we zijn vastbesloten om ook jullie bedrijf te laten groeien.

Door met ons samen te werken, kunnen jullie profiteren van:

 • Een team van experts: Onze specialisten zijn op de hoogte van de nieuwste trends en best practices binnen Google Ads.
 • Meetbare resultaten: We richten ons op meetbare doelen en houden jullie op de hoogte van de prestaties van jullie campagnes.
 • Flexibiliteit: Of jullie nu een klein lokaal bedrijf zijn of een groot internationaal merk, we passen onze aanpak aan om aan jullie behoeften te voldoen.
 • Transparantie: Bij ons kunnen jullie altijd rekenen op open communicatie en duidelijke rapportages.
 • Data-gedreven aanpak: Wij geloven in het belang van data bij het nemen van marketingbeslissingen. Door gebruik te maken van geavanceerde tools en analytics, verzamelen en analyseren we nauwkeurig de prestatiegegevens van de campagnes. Dit stelt ons in staat om voortdurend te optimaliseren en jullie ROI te maximaliseren.
 • Transparantie en communicatie: Bij ons marketingbureau houden we van open communicatie met onze klanten. We zorgen voor transparante rapportage van de campagneresultaten en nemen de tijd om jullie te betrekken bij elke stap van het proces. Jullie krijgen een duidelijk inzicht in hoe jullie marketingbudget wordt besteed en welke resultaten we behalen.
 • Google Partner status: We zijn er trots op een erkende Google Partner te zijn, wat betekent dat we voldoen aan de strenge normen van Google voor kwaliteit en prestaties. Dit partnerschap geeft ons toegang tot waardevolle middelen en ondersteuning, wat zich vertaalt in betere resultaten voor onze klanten.
 • Creatieve content: Ons team van getalenteerde contentmakers weet hoe ze boeiende en relevante content moeten creëren die jullie verhaal vertelt en jullie doelgroep aanspreekt. Of het nu gaat om pakkende advertentieteksten, informatieve blogs of boeiende video’s, we hebben de vaardigheden om jullie boodschap op een unieke manier over te brengen.
 • Toewijding aan jullie succes: Ons succes als marketingbureau hangt af van het succes van onze klanten. Daarom zijn we volledig toegewijd om jullie te helpen jullie doelen te bereiken en jullie bedrijf te laten groeien. We zijn gepassioneerd door wat we doen en streven naar niets minder dan uitmuntendheid in alles wat we leveren. 

Prijzen tiktok marketing pakketten

Bij ons marketingbureau bieden we diverse Tiktok-pakketten aan die zijn ontworpen om aan de unieke behoeften en budgetten van onze klanten te voldoen. We hebben instapprijzen en we hebben pakketprijzen voor de gevestigde bedrijven met groeiambities. Het is ook mogelijk om een strippenkaart af te nemen. Hierbij zit je niet vast aan een maandabonnement en kan je gebruik maken van de kennis van onze ervaren marketeers.

Basispakket

Geschikt voor starters
85 Vanaf p/m
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Campagneopzet
 • Advertentie-creatie
 • Budgetinstelling
 • Doelgroep
 • Conversie-tracking
 • Google Tag Manager
 • Koppeling GA4
 • Koppeling website
 • Eigen web-app omgeving
 • Minimum dagbudget: €10
 • Instelkosten: €425
 • Tijdelijk: €400 korting

Mediumpakket

Geschikt voor MKB
225 Vanaf p/m
 • Alles van basis
 • Meer campagnes
 • Meer advertenties
 • Maximale koptitels
 • Maximale omschrijvingen
 • 4-6 sitelinks
 • 10-15 highlights
 • Afbeeldingen
 • Advanced optimaliseren
 • Eigen groei-manager
 • Instelkosten: €850
 • Tijdelijk €400 korting

Premiumpakket

Geschikt voor groeibedrijven
425 Vanaf p/m
 • Alles van medium
 • Uitgebreide A/B testen
 • Strategierapport
 • Maximale groeifocus
 • Eenmalig: €1.700
 • Tijdelijk €400 korting

Tiktok succesvol uitbesteden?

Ons Social Media Bureau staat klaar om jullie bedrijf te helpen groeien door middel van doelgerichte en winstgevende advertentiecampagnes. 

FAQ

TikTok marketing omvat het gebruik van het TikTok-platform voor het promoten van merken, producten of diensten via korte, creatieve videocontent. Dit populaire sociale mediaplatform richt zich voornamelijk op het delen van korte video’s en heeft een diverse gebruikersbasis, waaronder jongeren en jongvolwassenen. Merken kunnen TikTok gebruiken om hun boodschap over te brengen, trends te creëren, samen te werken met influencers en betrokkenheid te stimuleren door deel te nemen aan uitdagingen en het delen van authentieke, leuke content. TikTok marketing biedt mogelijkheden voor merken om op een unieke en creatieve manier met hun doelgroep in contact te komen.

TikTok for Business is een platform en reeks tools die speciaal zijn ontworpen voor bedrijven en marketeers om effectief te adverteren en betrokkenheid op te bouwen op TikTok. Het stelt merken in staat om advertenties te maken en te targeten op basis van demografische gegevens, interesses en gedrag van TikTok-gebruikers. TikTok for Business biedt verschillende advertentie-indelingen, zoals In-Feed Ads, Branded Hashtag Challenges, TopView en meer. Het platform bevat ook analyse- en meetinstrumenten waarmee adverteerders de prestaties van hun campagnes kunnen volgen en optimaliseren. TikTok for Business helpt merken om de enorme gebruikersbasis van TikTok te bereiken en te benutten voor marketingdoeleinden.

TikTok for Business stelt adverteerders in staat om effectief te adverteren op TikTok door middel van diverse advertentie-indelingen, nauwkeurige doelgroeptargeting en meetinstrumenten voor het volgen en optimaliseren van campagnes. Het platform biedt mogelijkheden voor merken om de enorme gebruikersbasis van TikTok te bereiken en te benutten voor marketingdoeleinden.

TikTok voor marketing biedt verschillende voordelen, waaronder:

1. Grote gebruikersbasis: TikTok heeft miljoenen actieve gebruikers, vooral jongeren en jongvolwassenen, wat kansen biedt om een breed publiek te bereiken.

2. Creatieve mogelijkheden: Het platform moedigt creativiteit aan, waardoor merken unieke en aantrekkelijke content kunnen produceren.

3. Betrokkenheid: TikTok-gebruikers zijn vaak zeer betrokken bij videocontent en challenges, wat merken helpt om interactie aan te gaan.

4. Viraal potentieel: TikTok-video’s kunnen viraal gaan en veel views genereren, waardoor merken snel populair kunnen worden.

5. Influencer-marketing: Samenwerkingen met TikTok-influencers kunnen merken helpen hun bereik te vergroten en geloofwaardigheid op te bouwen.

6. Authenticiteit: TikTok moedigt authentieke en spontane content aan, wat merken kan helpen om een menselijk gezicht te tonen.

7. Diverse advertentie-indelingen: TikTok biedt verschillende advertentie-indelingen om aan verschillende marketingdoelen te voldoen.

Op TikTok kunnen verschillende soorten advertenties worden gemaakt, waaronder:

1. In-Feed Ads: Dit zijn korte videoadvertenties die worden weergegeven tussen de normale TikTok-gebruikersvideo’s in de feed van de gebruiker.

2. Branded Hashtag Challenges: Merken kunnen uitdagingen maken waarbij gebruikers worden aangemoedigd om video’s te maken met een specifieke hashtag die aan het merk is gekoppeld.

3. TopView Ads: Dit zijn videoadvertenties die de eerste indruk maken wanneer gebruikers de TikTok-app openen en worden weergegeven als een volledig scherm.

4. Branded Effects: Merken kunnen aangepaste effecten of AR-lenzen creëren die gebruikers kunnen gebruiken in hun video’s.

5. Branded Scan: Dit stelt merken in staat om AR-scaneffecten te maken die worden geactiveerd wanneer gebruikers hun camera op een bepaald object richten.

6. Collection Ads: Een reeks productafbeeldingen die gebruikers kunnen bekijken en waarop ze kunnen klikken om meer te ontdekken.

7. Story Ads: Advertenties die worden weergegeven in TikTok’s Discover-sectie tussen de verhalen van uitgevers.

8. Dynamic Ads: Productadvertenties die automatisch worden gegenereerd op basis van productinventaris.

De beste tijd om een TikTok-video te plaatsen kan variëren afhankelijk van je doelgroep en de regionale locatie van je volgers. Over het algemeen zijn de beste tijden om TikToks te plaatsen meestal:

1. Tijdens piekgebruiksuren: Dit zijn meestal de avonden tussen 19:00 en 21:00 uur, wanneer veel mensen de app actief gebruiken.

2. Weekend: TikTok-gebruik kan tijdens het weekend toenemen, dus het plaatsen van video’s op zaterdag of zondag kan effectief zijn.

3. Lunchpauze: Sommige gebruikers bekijken TikToks tijdens hun lunchpauze, dus posten rond 12:00 uur kan ook gunstig zijn.

Om te adverteren op TikTok, volg je deze stappen:

1. Maak een TikTok Ads-account aan op het TikTok Ads Manager-platform.

2. Kies je marketingdoelstelling, zoals merkbekendheid vergroten, verkeer genereren of conversies stimuleren.

3. Selecteer de juiste advertentie-indeling voor je doelstelling, zoals In-Feed Ads, Branded Hashtag Challenges, TopView en meer.

4. Definieer je doelgroep op basis van demografische gegevens, interesses en gedrag van TikTok-gebruikers.

5. Bepaal je advertentiebudget en biedingsstrategieën.

6. Maak boeiende en creatieve advertenties die aansluiten bij je doelgroep en doelstellingen.

7. Configureer de campagne-instellingen, zoals de duur van de campagne, planning en geografische targeting.

8. Na het instellen van alle parameters, lanceer je je TikTok-campagne volgens de geplande startdatum.

De kosten van adverteren op TikTok variëren afhankelijk van verschillende factoren, inclusief het type advertentie en je doelgroep. Over het algemeen varieert het van enkele centen tot enkele dollars per klik (CPC) of per duizend vertoningen (CPM).

Om veel mensen op TikTok te bereiken, kun je de volgende strategieën overwegen:

1. Kwaliteitsvolle content: Maak boeiende en creatieve video’s die relevant zijn voor je doelgroep. Zorg voor een hoog productieniveau en gebruik populaire TikTok-trends.

2. Gebruik hashtags: Gebruik relevante hashtags in je video-omschrijvingen om je content vindbaar te maken voor gebruikers die naar specifieke onderwerpen zoeken.

3. Deel op het juiste moment: Post je video’s op tijden waarop je doelgroep actief is, zoals ‘s avonds en in het weekend. Experimenteer met verschillende tijdstippen om te zien wanneer je de meeste betrokkenheid krijgt.

4. Deel met anderen: Gebruik samenwerkingen en duetten om samen te werken met andere TikTok-gebruikers en hun volgers te bereiken.

5. Gebruik TikTok Ads: Overweeg betaalde advertenties op TikTok om je bereik te vergroten en gerichter te adverteren.

De voordelen van TikTok marketing omvatten:

1. Jong en actief publiek: TikTok heeft een overwegend jonge gebruikersbasis, wat ideaal is voor merken die zich richten op jongere doelgroepen.

2. Hoge betrokkenheid: TikTok-gebruikers zijn vaak zeer betrokken bij videocontent en uitdagingen, wat merken helpt om interactie aan te gaan.

3. Creatieve mogelijkheden: Het platform moedigt creativiteit aan, waardoor merken unieke en aantrekkelijke content kunnen produceren.

4. Viraal potentieel: TikTok-video’s kunnen viraal gaan en veel views genereren, waardoor merken snel populair kunnen worden.

5. Influencer-marketing: Samenwerkingen met TikTok-influencers kunnen merken helpen hun bereik te vergroten en geloofwaardigheid op te bouwen.

6. Advertentie-indelingen: TikTok biedt verschillende advertentie-indelingen om aan verschillende marketingdoelen te voldoen.

7. Internationale aanwezigheid: TikTok is wereldwijd beschikbaar, waardoor merken internationale doelgroepen kunnen bereiken.

8. TikTok Ads Manager: Het platform biedt advertentiebeheertools en inzichten om campagnes te beheren en te optimaliseren.

9. Trends en uitdagingen: Merken kunnen deelnemen aan populaire trends en uitdagingen om betrokkenheid te vergroten.

10. Authenticiteit: TikTok moedigt authentieke en spontane content aan, waardoor merken een menselijk gezicht kunnen tonen.

Het bereik van TikTok-advertenties varieert afhankelijk van je doelgroep en budget, maar je kunt potentieel honderden miljoenen actieve gebruikers wereldwijd bereiken.

Het uitbesteden van TikTok marketing kan voordelig zijn omdat het expertise en ervaring van professionals biedt, wat leidt tot effectievere campagnes, tijdsbesparing en focus op kernactiviteiten voor bedrijven. Dit kan leiden tot betere resultaten en een groter bereik op het platform.

De frequentie van TikTok-posts als bedrijf kan variëren, maar het is belangrijk om consistent te zijn en een regelmatig schema aan te houden. Idealiter zou je minstens één keer per week moeten posten om betrokkenheid bij je doelgroep te behouden. Dit kan natuurlijk variëren afhankelijk van je branche, doelgroep en beschikbare content. Het belangrijkste is om waardevolle en boeiende video’s te delen die aansluiten bij je merk en doelgroep. Experimenteer met verschillende frequenties en analyseer de prestaties om de ideale postfrequentie voor je bedrijf te bepalen.

Ontvang binnen 24 uur een gratis kansen scan.