Digitotaal webdesign & development

Samen duiken we in jouw bedrijf. We analyseren, inspireren en overtuigen je doelgroep via een mooi webdesign (UI) en doordachte ervaring (UX). Hiervoor geloven wij in co-creatie. Jouw wensen worden in kaart gebracht waarop wij een wireframe bouwen. Na meerdere terugkoppelsessies zijn de statische designs compleet en gaan we jouw WordPress website bouwen! 

Een geoptimaliseerde website

Het wordt steeds uitdagender om online de aandacht te trekken. Zodra iemand toch naar je website gaat, dan wil je dat diegene direct vindt wat hij zoekt. Hierbij spelen de pagina-indeling, snelheid en opbouw van de website een belangrijke rol. Zodra de website onduidelijk is, niet goed werkt of langzaam laadt, dan gaat deze bezoeker snel naar de geoptimaliseerde website van de concurrent.

Meer resultaat met huidige sitebezoekers

Wij zorgen ervoor dat alles klopt en onderzoeken de kansen voor jouw website binnen zoekmachines. Wij verlagen de drempels om contact op te nemen, zorgen dat alles meetbaar is en kunnen ervoor zorgen dat je weet welke (exacte) bedrijven op jouw website zijn geweest. Zo kan je de juiste opvolging geven en haal je meer resultaat uit de bestaande sitebezoekers. Met het bouwen van een nieuwe website houden wij ook rekening met de huidige paginascores. Door bijvoorbeeld de URL-structuur te wijzigen, de domeinnaam te veranderen of een nieuwe structuur, loop je het risico dat er hard opgebouwde reputatie verloren gaat. Wij maken een scan van de oude website en nemen deze scores mee.

Een aantal van onze projecten

Een op maat gemaakte website laten bouwen

Onze webspecialisten gaan graag voor jou aan de slag om een succesvolle website te bouwen. Wij stappen in de schoenen van jouw doelgroep, bestuderen je huidige website en bedrijf, en analyseren de kansen om de doelen van jouw bedrijf te halen. Zo weten we precies wat je zakelijke doelstellingen zijn en gaan we een aantrekkelijke, succesvolle website voor je ontwerpen en bouwen. Geheel op maat gemaakt voor jouw organisatie.

Volledige ontzorging van websitebeheer

Je website is gebouwd, wat nu? Doordat WordPress continu met de nieuwste ontwikkelingen meegaat, is het belangrijk om de website up-to-date te houden. Wanneer een website slecht wordt bijgehouden, kan dit gevolgen voor de kwetsbaarheid hebben. En je wil echt niet wakker worden met een bericht dat je website is gehackt. Daarnaast zorgt periodiek onderhoud ervoor dat grote (onverwachte) kosten worden voorkomen. Dit is net als met het gebit. Wanneer je niet regelmatig poetst, is een tandartsbezoek extra duur. Wil je weten hoe wij jou na een nieuwe website volledig kunnen ontzorgen op het gebied van onderhoud en optimalisaties? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Als Digitopartner zetten wij ons vol overgave in voor de bedrijven die de ambitie hebben om samen vooruit te komen en meer relevante bezoekers, meer conversies en meer online omzet willen genereren.

Kennismaken met ons full-service Webbureau in Alkmaar

Waar ontvang je graag meer informatie over?
Digitopartners

Een nieuwe geoptimaliseerde website

Ontvang binnen 24 uur een gratis kansen scan.