Resultaatgerichte WordPress website laten bouwen

Wij zorgen ervoor dat jullie huidige of nieuwe website meer klanten en extra omzet oplevert. Bij ons staan een goede vindbaarheid binnen zoekmachines en resultaatgerichtheid centraal. Wat ons hierbij extra onderscheid is de manier waarop we zakelijk en commercieel met jouw organisatie mee zullen denken. We hebben alle marketingkennis in huis, werken snel en denken actief mee hoe we extra waarde voor jouw organisatie kunnen creeëren.

Video afspelen

val op tussen de massa

Het wordt steeds uitdagender om online de aandacht te trekken. Een goede website is niet alleen het visitekaartje van je onderneming, maar ook het contact punt voor nieuwe klanten (de Kevin’s). Wij kunnen deze website op maat verzorgen zodat jullie Kevin’s geïnteresseerd en enthousiast raken. We zorgen ervoor dat Kevin direct vindt wat hij zoekt. Hierbij spelen de pagina-indeling, snelheid en opbouw van de website een belangrijke rol. Zodra de website onduidelijk is, niet goed werkt of langzaam laadt, dan gaat Kevin snel naar de geoptimaliseerde website van de concurrent. Dit voorkomen wij graag.

Werkwijze bij het uitbesteden van een op maat gemaakte website

Stap 1: wensen en Doelstellingen bepalen

Voordat we beginnen met het ontwerpen van jullie website, is het essentieel om jullie wensen en doelstellingen op papier te hebben staan. Wie gaat de doelgroep zijn van de website? Budget-afhankelijk kunnen we een volledig op maat gemaakte website maken.

Stap 2: opstellen brand-kit

Op basis van jullie wensen en doelen gaan onze designers aan de slag met het opstellen van een brand-kit. Dit wordt de huisstijl voor de vormgeving van de website. Willen jullie een nieuw logo? Dan wordt ook deze ontworpen en toegevoegd aan de brand-kit. 

Stap 3: Website design

Na het opstellen van jullie brand-kit en met eventuele aanpassingen na terugkoppeling gaan wij aan de slag met de lay-out van de website. Deze wordt op maat ontworpen, passend bij de doelstellingen van jullie website. Tijdens dit proces wordt er rekening gehouden met navigatie en structuur.

Stap 4: content creatie

Hebben jullie al een website met teksten? Dan zullen deze wellicht aangepast mogen worden voor betere vindbaarheid in de zoekmachines. Door middel van een trefwoordenonderzoek met (betaalde) software gebruiken wij keywords in de teksten om hogere zoekresultaten te krijgen. 

Nieuw in de online wereld? Geen zorgen. Onze content creators gaan aan de slag met het schrijven van pakkende teksten, afgestemd op vindbaarheid, resultaatgerichtheid en jullie doelstellingen.

Stap 5: bouwen van de website

De volgende stap wordt het bouwen van jullie website. In WordPress gaan wij aan de slag met het goedgekeurde webdesign.

Stap 6: SEO optimalisatie

Vervolgens is het belangrijk om de site te optimaliseren op zoekmachines (SEO). Naast de SEO afgestemde content, verwerken we aan de metabeschrijvingen en back-up links.

Meer weten over SEO-marketing en alle stappen die hierbij komen kijken? Meer informatie.

Stap 7: testen en debug

Het is uiteraard belangrijk dat de website volledig en vlekkeloos werkt. Door middel van testen controleren wij de website op functionaliteit, laadtijd en vindbaarheid.

Stap 8: publicatie

Na alle testen is het zo ver: de website kan live. Na het publiceren van de website is het proces echter niet afgerond. Het hebben van een website vraagt onderhoud. Om relevant en vindbaar te blijven moet er regelmatig nieuwe content geplaatst worden. 

Daarnaast is het belangrijk om met regelmaat te analyseren hoe de website presteert. Op basis van deze gegevens kan de website worden verbeterd.

Inzicht en transparantie

Afgelopen jaren hebben we met Digitopa een web-app gebouwd die speciaal ontwikkeld is voor klanten van Digitopa. Deze web-app is ook als op beschikbaar. Wij geven om de relatie en doen er graag alles aan om jullie bedrijf verder te helpen.

In de web-app bieden we transparantie in een project en voegen we alle verzamelde documenten en media toe. Daarnaast hebben we dashboards met live inzichten in de statistieken van jouw website.

Waarom voor ons kiezen

Onze successen komen voornamelijk doordat we technische- en marketingkennis met zakelijk inzicht combineren. Uiteindelijk kan ieder marketingbureau een advertentie of website maken, maar er zijn er weinig zo betrokken en goed als de enthousiaste collega’s bij Digitopa.

Onze webdesigners en webbouwers hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en opzetten van websites voor uiteenlopende klanten, en we zijn vastbesloten om ook jullie bedrijf te laten groeien.

Door met ons samen te werken, kunnen jullie profiteren van:

 • Een team van experts: Onze specialisten zijn op ervaren werkers met designer software en op de hoogte van de nieuwste trends en best practices binnen SEO-marketing.
 • Meetbare resultaten: We richten ons op meetbare doelen en houden jullie op de hoogte van de prestaties van jullie website.
 • Flexibiliteit: Of jullie nu een klein lokaal bedrijf zijn of een groot internationaal merk, we passen onze aanpak aan om aan jullie behoeften te voldoen.
 • Transparantie: Bij ons kunnen jullie altijd rekenen op open communicatie en duidelijke rapportages.
 • Data-gedreven aanpak: Wij geloven in het belang van data bij het nemen van marketingbeslissingen. Door gebruik te maken van geavanceerde tools en analytics, verzamelen en analyseren we nauwkeurig de prestatiegegevens van de campagnes. Dit stelt ons in staat om voortdurend te optimaliseren en jullie ROI te maximaliseren.
 • Transparantie en communicatie: Bij ons marketingbureau houden we van open communicatie met onze klanten. We zorgen voor transparante rapportage van de campagneresultaten en nemen de tijd om jullie te betrekken bij elke stap van het proces. Jullie krijgen een duidelijk inzicht in hoe jullie marketingbudget wordt besteed en welke resultaten we behalen.
 • Google Partner status: We zijn er trots op een erkende Google Partner te zijn, wat betekent dat we voldoen aan de strenge normen van Google voor kwaliteit en prestaties. Dit partnerschap geeft ons toegang tot waardevolle middelen en ondersteuning, wat zich vertaalt in betere resultaten voor onze klanten.
 • Creatieve content: Ons team van getalenteerde contentmakers weet hoe ze boeiende en relevante content moeten creëren die jullie verhaal vertelt en jullie doelgroep aanspreekt. Of het nu gaat om pakkende advertentieteksten, informatieve blogs of boeiende video’s, we hebben de vaardigheden om jullie boodschap op een unieke manier over te brengen.
 • Toewijding aan jullie succes: Ons succes als marketingbureau hangt af van het succes van onze klanten. Daarom zijn we volledig toegewijd om jullie te helpen jullie doelen te bereiken en jullie bedrijf te laten groeien. We zijn gepassioneerd door wat we doen en streven naar niets minder dan uitmuntendheid in alles wat we leveren. 

Prijzen van een website op maat

Bij ons marketingbureau bieden we diverse pakketten aan die zijn ontworpen om aan de unieke behoeften en budgetten van onze klanten te voldoen. We hebben instapprijzen en we hebben pakketprijzen voor de gevestigde bedrijven met groeiambities. Het is ook mogelijk om een strippenkaart af te nemen. Hierbij zit je niet vast aan een maandabonnement en kan je gebruik maken van de kennis van onze ervaren marketeers.

Basispakket

Geschikt voor starters
85 Vanaf p/m
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Campagneopzet
 • Advertentie-creatie
 • Budgetinstelling
 • Doelgroep
 • Conversie-tracking
 • Google Tag Manager
 • Koppeling GA4
 • Koppeling website
 • Eigen web-app omgeving
 • Minimum dagbudget: €10
 • Instelkosten: €425
 • Tijdelijk: €400 korting

Mediumpakket

Geschikt voor MKB
225 Vanaf p/m
 • Alles van basis
 • Meer campagnes
 • Meer advertenties
 • Maximale koptitels
 • Maximale omschrijvingen
 • 4-6 sitelinks
 • 10-15 highlights
 • Afbeeldingen
 • Advanced optimaliseren
 • Eigen groei-manager
 • Instelkosten: €850
 • Tijdelijk €400 korting

Premiumpakket

Geschikt voor groeibedrijven
425 Vanaf p/m
 • Alles van medium
 • Uitgebreide A/B testen
 • Strategierapport
 • Maximale groeifocus
 • Eenmalig: €1.700
 • Tijdelijk €400 korting

een op maat gemaakte website?

Ons digitale marketing Bureau staat klaar om jullie bedrijf te helpen groeien door middel van een doelgerichte en strak ontworpen website. 

FAQ

WordPress is opensourcesoftware om websites te bouwen. WordPress is het meest gebruikte contentmanagementsysteem. Het CMS is online toegankelijk, waardoor het gemakkelijk is om aanpassingen door te voeren. Daarnaast is er, dankzij de inzet van vele ontwikkelaars, mogelijk om veel binnen WordPress te bouwen. Voor bijna ieder probleem bestaat er een oplossing in de vorm van een plugin. Dit maakt doorontwikkeling sneller en goedkoper. In andere gevallen is het mogelijk om zelf custom code toe te voegen. Daarnaast is WordPress SEO vriendelijk, veilig & vertrouwd en ben je minder afhankelijk van je webbouwer. 

WordPress is een gratis software. Dit betekent dat je WordPress gratis kunt gebruiken om jouw website te bouwen. Je kunt WordPress downloaden, installeren én gebruiken en flexibel aanpassen. 

WordPress is ook Open Source. Dit houdt in dat de broncode (gratis) te downloaden is. Hierdoor kan je de broncode aanpassen, zonder dat je hiervoor hoeft te betalen. Deze aanpaste versie mag je gebruiken. 

De kosten van het laten maken van een website variëren sterk en zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de complexiteit van de website, het ontwikkelingsplatform, de functionaliteit en het ontwerp. Een eenvoudige website kan uitlopen van enkele honderden tot ongeveer duizend euro, terwijl een volledig op maat gemaakte E-commerce website kan uitlopen tot honderd duizenden euro’s

 

Bij Digitopa begrijpen wij als geen ander dat niet iedereen het budget hiervoor heeft liggen. Daarom bieden wij diverse pakketen aan die bij ieder budget passen. Elke site net zo uniek.

Om de risico’s van hackers te verkleinen, kan je de volgende acties ondernemen:

 • Verander de standaardlogin; De standaard login urls zijn ondertussen bij alle hackers bekend. 
 • Voeg extra controle toe; Voeg reCAPTCHA toe als extra stap voordat je kan inloggen.
 • Maximaal aantal inlogpogingen; Stel een maximum in voor het aantal pogingen dat iemand van zijn/haar IP-adres kan doen.
 • Minimaliseer toegestane IP-adressen; Je kan een lijst van IP-adressen aanmaken waar iemand vandaan kan inloggen.
 • Zorg voor een beveiligde verbinding; Een SSL (Secure Sockets Layer) zorgt voor een versleutelde verbinding tussen twee computers.
 • Kies een complex wachtwoord; Makkelijke wachtwoorden worden snel gekraakt. Kies daarom voor een lang wachtwoord dat bestaat uit een combinatie van cijfers, (hoofd)letters en symbolen.

Bij Digitopa besteden we extra aandacht aan het beveiligen van jullie (nieuwe) website. Hebben jullie al een site en willen jullie deze verbeteren in beveiliging? Ook dan staat ons team voor jullie klaar.

Het verbeteren van de vindbaarheid van je website in zoekmachines, ook wel zoekmachineoptimalisatie (SEO) genoemd, is een voortdurend proces. Hier zijn enkele belangrijke stappen om te volgen:

1. Trefwoordonderzoek: Identificeer relevante zoekwoorden en zoekzinnen die verband houden met je website en branche. 

2. *On-Page SEO: Optimaliseer je websitepagina’s voor de gekozen zoekwoorden. 

3. Technische SEO: Verbeter de technische aspecten van je website, zoals laadsnelheid, mobiele responsiviteit en indexeerbaarheid. 

4. Kwalitatieve Content: Creëer hoogwaardige, informatieve en unieke content. Regelmatig nieuwe content toevoegen, zoals blogposts, helpt je website fris en relevant te blijven.

5. Backlink Building: Bouw kwalitatieve backlinks naar je website op. \

6. Lokale SEO: Voor lokale bedrijven, optimaliseer je Google Mijn Bedrijf-vermelding en zorg voor consistente NAP (naam, adres, telefoonnummer) op alle online vermeldingen.

7. Mobiele Optimalisatie: Zorg ervoor dat je website goed werkt op mobiele apparaten, aangezien steeds meer mensen mobiel zoeken.

8. User Experience: Bied een goede gebruikerservaring met een duidelijke navigatie, snelle laadtijden en gemakkelijk te begrijpen inhoud.

9. Social Media: Deel je content op sociale mediaplatforms om meer verkeer naar je website te leiden.

10. Analyseer en Verbeter: Analyseer gegevens en pas je SEO-strategie dienovereenkomstig aan.

 

Wij helpen jullie graag met beter vindbaar worden in de zoekmachines. Op de pagina SEO-marketing lichten wij meer toe over onze diensten.

Zelf een website maken kan tegenwoordig gemakkelijk op veel verschillende platformen. Het creëren van een goed vindbare, gebruiksvriendelijke en correct ontworpen website is echter een andere klus. Er is veel kennis, tijd en ervaring nodig om tot een succesvol eindresultaat te komen. Dit is een grote investering.


Voor de een is deze investering dit waard, de ander geeft het liever uit handen en profiteert van de kennis van experts. Door het laten uitbesteden van een website kan het bedrijf zich focussen op kernactiviteiten. Horen jullie bij de laatste partij? Digitopa staat voor jullie klaar!

Het uitbesteden van het laten bouwen van een website aan professionele webontwikkelaars of een gespecialiseerd webontwikkelingsbureau biedt verschillende voordelen. Deze experts brengen waardevolle expertise en ervaring met zich mee, waardoor ze hoogwaardige websites kunnen bouwen die voldoen aan de nieuwste webstandaarden. Dit bespaart tijd en moeite, stelt je in staat je te concentreren op je kernactiviteiten, en resulteert in een aangepaste, goed presterende website die je merk vertegenwoordigt en je online doelen ondersteunt. Bovendien kunnen webontwikkelaars zorgen voor responsiviteit, SEO-optimalisatie en bieden ze onderhoud en support, wat de algehele waarde van het uitbesteden versterkt.

Om goed vindbaar te zijn op Google, is het essentieel om zoekmachineoptimalisatie (SEO) strategieën toe te passen. Dit omvat het gebruik van relevante zoekwoorden in je content, het optimaliseren van titels en meta-beschrijvingen, het creëren van waardevolle en informatieve content, het verbeteren van de laadsnelheid van je website, het krijgen van kwalitatieve backlinks van andere websites, en het zorgen voor een mobielvriendelijke en gebruiksvriendelijke site. Regelmatige updates, monitoring van prestaties en aanpassingen aan je SEO-strategie op basis van gegevens zijn ook cruciaal om een goede positie in de zoekresultaten van Google te behouden.

Digitopa is een gecertificeerde partner van Google en expert op het gebied van zichtbaarheid binnen de zoekmachine. Vind meer informatie op deze pagina.

Een webhost is een bedrijf dat servers en infrastructuur biedt om websites en webtoepassingen op het internet toegankelijk te maken. Ze spelen een cruciale rol in het hosten van de bestanden, databases en andere bronnen die nodig zijn om een website online te laten draaien. Webhosts bieden verschillende diensten, waaronder serverruimte, bandbreedte, domeinregistratie en technische ondersteuning, om ervoor te zorgen dat websites 24/7 beschikbaar zijn voor gebruikers over de hele wereld. De keuze van een geschikte webhost is belangrijk, aangezien deze de prestaties, beveiliging en betrouwbaarheid van je website beïnvloedt.

Het bepalen van de “beste” webhost hangt af van je specifieke behoeften en budget. Het is belangrijk om je behoeften te evalueren, reviews te lezen en de functies en prijzen van verschillende hosts te vergelijken voordat je een beslissing neemt.

Bij Digitopa maken wij gebruik van WordPress. Een gebruiksvriendelijke, populaire en professioneel inzetbare webhost.

Ontvang binnen 24 uur een gratis kansen scan.