Professionele WordPress website laten bouwen

Met een professionele WordPress website via Digitopa krijg je een gaaf online visitekaartje dat volledig voldoet aan jullie wensen en doelen. We gaan samen door alle opties om ervoor te zorgen dat elk aspect van de website perfect is afgestemd op wat jullie nodig hebben. Wij koppelen technische, marketing en business kennis om samen het maximale uit de samenwerking te halen.

Wat is jouw doel met je website?

Heb je met jouw bedrijf mooie ambities en wil je een website dat bij jouw wensen en doelen past? Dan gaan we graag voor jou aan de slag. Onze ervaren webbouwers bouwen stijlvolle, responsieve WordPress websites die aan al jouw doelen voldoen. Dankzij onze specialistische kennis hebben we toegang tot de meest geavanceerde software en zijn we in staat om sneller gavere websites te ontwerpen en bouwen.

Meer resultaat, betere vindbaarheid, mooi visitekaartje

Wij zorgen ervoor dat alles klopt en brengen de kansen voor jouw website binnen zoekmachines in kaart. Wij verlagen de drempels om contact op te nemen, zorgen dat alles meetbaar is, houden rekening met de technische SEO en geven aandacht aan jouw beheergemak. Bij oplevering krijg je een account op Digitopa.app. Hier zijn alle verzamelde documenten en media terug te vinden. Ook krijg je toegang tot jouw eigen dashboards om alle websiteprestaties overzichtelijk bij elkaar te hebben.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan voor meer informatie over hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van een professionele WordPress website. 

WordPress websites succesvol uitbesteden

Wat is bij jou van toepassing?
Hebben jullie momenteel al een website?
In welke stadium denk je dat jullie bedrijf zit en welke behoefte hebben jullie daarbij?
Waar ontvang je graag nog meer informatie over?
Wat is jouw voornaamste doel met je website?
Wat is de ideale lanceerdatum voor de website?
Hoeveel willen jullie in de website investeren?
Welke uitspraak past het beste bij jou?
Hoe kunnen we jou het beste bereiken?
Bonusvraag: wil je een offerte van ons ontvangen?
Bijna klaar!

Professionele WordPress website op maat

Bij Digitopa staat kwaliteit boven alles. We bieden professionele WordPress websites aan, gebouwd volgens jouw wensen en behoeften. Onze ervaren WordPress specialisten hebben jarenlange ervaring in op maat gemaakte WordPress websites die een unieke digitale identiteit voor jouw bedrijf creëren.

We begrijpen dat elk bedrijf verschillende doelstellingen heeft als het gaat om hun websites; of je nu een eenvoudige website nodig hebt of juist een grote website – wij helpen je graag! Ons team van WordPress professionals is gespecialiseerd in WordPress website ontwikkeling en helpt je graag om de juiste oplossing te vinden die past bij wat je zoekt. We zorgen ervoor dat we alle factoren meewegen, waaronder de budgetten, doelstellingen en benodigde functionaliteiten.

Digitopa biedt WordPress websites aan die geschikt zijn voor ieders budget. We kunnen u helpen met het ontwerpen en bouwen van jouw WordPress website, of met het upgraden van een bestaande WordPress website. We zullen ervoor zorgen dat jouw WordPress website er professioneel uitziet, gemakkelijk te beheren is en voldoet aan de standaarden van WordPress. Je kan op ons vertrouwen om een professionele WordPress website te laten maken die jouw toekomstige en huidige klanten aanspreekt.

Het meest betrokken webbureau voor websites

Ben je op zoek naar een professioneel WordPress websitebureau? Wij kunnen je helpen bij het maken van een WordPress websitegericht op jouw bedrijf en doelstelling. Ons team is gespecialiseerd in het bouwen van responsieve websites met moderne functionaliteit waardoor dit perfect past binnen elk budget en technologisch platform. Bovendien houden we ons aan de gestelde deadlines, wensen, doelen, veiligheid, mobiele gebruiksvriendelijkheid en andere factoren die essentieel zijn voor succesvolle WordPress sites. 

Ontwerp door creatieve webdesigners

Ons team bestaat uit creatieve professionals die elk project met passie aanpakken om een professionele en hoogwaardige site te produceren. We begrijpen de nuances van design en weten wat er nodig is om een sterk resultaat te bereiken, waarmee je bedrijf beter wordt opgemerkt in jouw markt. Met onze unieke mix van creativiteit, technisch vermogen, business-wise en marktkennis helpen we jouw bedrijf naar het volgende niveau brengen.

Ontwerp nabouwen in WordPress

Heb je al een websiteontwerp gemaakt die je graag wil laten nabouwen in WordPress? Ook dat is mogelijk! 

Maar voordat we gaan bouwen, werpen we nog een uitgebreide kritische blik om alle kansen en quick wins te spotten. Zo zorgen we er samen voor dat de website voldoet aan jouw wensen en doelen én laten we geen kansen onbenut.

zakelijke maatwerk website laten maken

Met onze expertise op het gebied van wordpress website-ontwikkeling kunnen we u helpen bij het creëren van een professionele, moderne en responsieve website die wordt geoptimaliseerd voor zowel mobiele apparaten als desktop. Ons team verzamelt uw vereisten en bouwt een aangepaste wordpress-website naar wens. We leveren betrouwbare hostingoplossingen voor de lange termijn om ervoor te zorgen dat uw website altijd online is terwijl de prestaties optimaal blijven. Wanneer nodig, bieden we technische ondersteuning voor problemloos beheer en naleving van alle veiligheidsrichtlijnen.

Volledige ontzorging van websitebeheer

Je website is gebouwd, wat nu? Doordat WordPress continu met de nieuwste ontwikkelingen meegaat, is het belangrijk om de website up-to-date te houden. Wanneer een website slecht wordt bijgehouden, kan dit gevolgen voor de kwetsbaarheid hebben. En je wil echt niet wakker worden met een bericht dat je website is gehackt. Daarnaast zorgt periodiek onderhoud ervoor dat grote (onverwachte) kosten worden voorkomen. Wil je weten hoe wij jou na een nieuwe website volledig kunnen ontzorgen op het gebied van onderhoud en optimalisaties? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Webhosting via Digitopa

Digitopa biedt een prettige oplossing voor webhosting van WordPress websites. Ons professionele team van experts zal zorgen dat jouw website wordt ontwikkeld met behulp van een geavanceerd platform, waardoor het opvalt in zoekmachines en wordt omringd door een veilig, betrouwbaar webhostingsysteem. 

Wij bieden advies voor als je zelf een andere webhostingpartij wil. Het is ook mogelijk om de webhosting via Digitopa te laten verlopen. Dat kan via cloud hosting of shared hosting.

Jouw eigen digitopa.app

Heb je jouw website via Digitopa laten bouwen? Bedankt voor al het vertrouwen! Speciaal voor onze klanten hebben we afgelopen periode een eigen web-app ontwikkeld om jouw bedrijf nog meer te kunnen helpen.

In deze web-app koppelen we de websitegegevens in overzichtelijke dashboards. Daarnaast plaatsen we verzamelde documenten en media binnen jouw persoonlijke omgeving.

Er zijn nog een aantal (premium) features in ontwikkeling, waaronder een overzicht van de binnengekomen website leads, externe doorverwijzingen, Learning Management Systeem en een eigen Customer Map om punten te sparen. Wel zo leuk!

Als Digitopartner zetten wij ons vol overgave in voor de bedrijven die de ambitie hebben om samen vooruit te komen en meer relevante bezoekers, meer conversies en meer online omzet willen genereren.

Kennismaken met ons full-service Webbureau

Waar ontvang je graag meer informatie over?
Digitopartners

Veel gestelde vragen over WordPress websites

WordPress is een open source content management systeem (CMS) dat wordt gebruikt door miljoenen websites over de hele wereld. Met WordPress kunnen gebruikers mooie en professionele websites creëren en beheren.

Ja, WordPress is een open source CMS en het is gratis te gebruiken.

WordPress wordt door vele bedrijven en websites gebruikt omdat het een gebruiksvriendelijke, flexibele en krachtige platform is voor het maken van professionele websites. WordPress wordt ook gebruikt door veel webbureaus voor hun klanten, waardoor wordt bewezen dat wordpress een betrouwbare en effectieve manier is om website te creëren.

WordPress is een open source content management systeem (CMS) waarmee gebruikers websites en blogs kunnen maken en beheren. Het is een van de meest populaire CMS-opties, met miljoenen gebruikers over de hele wereld. WordPress bevat een gebruikersvriendelijke interface waarmee gebruikers teksten, afbeeldingen, video’s, geluidsbestanden en andere inhoud kunnen toevoegen en beheren. Het biedt ook een breed scala aan gratis en betaalde thema’s en plug-ins waarmee gebruikers hun websites of blogs kunnen aanpassen. WordPress kan ook worden gebruikt voor het maken en beheren van webwinkels.

1. Gebruiksvriendelijkheid: WordPress is een van de meest gebruiksvriendelijke CMS-systemen beschikbaar voor website-ontwikkeling. Het gebruikt een intuïtief administratiepaneel dat het beheer van uw website eenvoudig maakt.

2. Flexibiliteit: WordPress biedt veel flexibiliteit voor websiteontwikkeling. U kunt de website die u wilt maken door het installeren van verschillende plugins en thema’s.

3. Open source: WordPress is open source, wat betekent dat het gratis te downloaden en te gebruiken is.

4. SEO-vriendelijk: WordPress is SEO-vriendelijk, wat betekent dat het zoekmachines geoptimaliseerd is en het helpt bij het verhogen van de zoekresultaten van een website.

5. Gemakkelijk te gebruiken: WordPress is gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor beginners. U hoeft geen programmeur of ontwikkelaar te zijn om het te gebruiken.

6. Gemeenschap: WordPress heeft een actieve en steunende gemeenschap die altijd klaar staat om te helpen bij vragen of problemen.

WordPress-thema’s zijn sjablonen die de uiterlijke stijl van een WordPress-site definiëren. Ze bevatten verschillende bestanden, waaronder HTML, CSS, PHP en JavaScript. Ze kunnen worden gebruikt om een site een unieke look en feel te geven, zonder de inhoud of functies te veranderen.

Om toegang te krijgen tot jouw WordPress-website, heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Als je deze nog niet hebt, neem dan contact met je websitebeheerder op. Vaak is de URL om in te loggen www.domeinnaam.nl/wp-admin/.

1. Log in op uw WordPress-dashboard en klik op ‘Berichten’.

2. Klik op ‘toevoegen’ bovenaan het menu aan de linkerkant.

3. Vul de titel van uw blogpost in het vak ‘Titel’ in.

4. Voer de tekst van uw blog in het grote tekstvak onder de titel in.

5. Klik op ‘Publiceren’ als u klaar bent met schrijven. Uw blogpost zal nu worden gepubliceerd op uw website.

1. Log in op uw WordPress-dashboard en klik op ‘Pagina’s’.

2. Klik op ‘toevoegen’ bovenaan het menu aan de linkerkant.

3. Vul de titel van uw pagina in het vak ‘Titel’ in.

4. Voer de tekst van uw pagina in het grote tekstvak onder de titel in.

5. Klik op ‘Publiceren’ als u klaar bent met schrijven. Uw pagina zal nu worden gepubliceerd op uw website.

Ja, WordPress is een veilige platform. Het heeft meerdere beveiligingsmaatregelen om te helpen bij het beveiligen van de website tegen hackers. Deze maatregelen omvatten het installeren van frequente updates, het gebruik van een sterk wachtwoord, het installeren van een beveiligingsplugin en het beperken van toegang tot beheergebieden.

Er zijn verschillende manieren waarop je hulp kunt krijgen als je problemen hebt met WordPress. Je kunt bijvoorbeeld de officiële WordPress-forums bezoeken of zoeken op het web naar WordPress-tutorials. Als je specifieke technische of ontwerphulp nodig hebt, kun je ook contact opnemen met een WordPress-expert van Digitopa. Stuur hiervoor een bericht naar info@digitopa.nl.

1. Yoast SEO
2. SEOPress
3. All in One SEO Pack
4. Rank Math
5. The SEO Framework
6. SEOMator
7. Screaming Frog SEO Spider
8. SEMrush
9. Google Search Console
10. Bing Webmaster Tools

1. Installeer een caching-plug-in zoals WP Super Cache of W3 Total Cache om de prestaties van uw website te verbeteren.

2. Installeer een plugin zoals WP Optimize om het opschonen en optimaliseren van uw database te vergemakkelijken.

3. Gebruik een content delivery network (CDN) om uw website te versnellen door de bestanden die uw website gebruikt naar de dichtstbijzijnde locatie te sturen.

4. Minimaliseer de afbeeldingen die u gebruikt op uw website, zodat ze sneller laden.

5. Verminder de grootte van uw JavaScript- en CSS-bestanden.

6. Vermijd het gebruik van externe bronnen, zoals advertenties en webfonts, die uw website traag kunnen maken.

7. Installeer een veiligheid plugin zoals Wordfence of iThemes Security om uw website te beschermen tegen hackers en malware.

Het voordeel van website uitbesteden is dat het een kosteneffectieve oplossing is voor bedrijven die geen tijd of budget hebben om hun eigen website te beheren. Het biedt bedrijven de mogelijkheid om een professionele website te hebben die is ontworpen volgens de modernste webstandaarden zonder dat ze zelf de kosten hoeven te dragen.

Er zijn veel redenen om je website uit te besteden. Als je geen ervaring hebt met het bouwen of onderhouden van een website, kan het uitbesteden van je website een goede oplossing zijn. Het kan je tijd en geld besparen, omdat je gebruik kunt maken van de kennis en ervaring van een professioneel team. Bovendien heb je toegang tot de nieuwste technologieën en trends die de prestaties van je website verbeteren.

Website uitbestedingsbedrijven bieden een breed scala aan diensten, waaronder webdesign, websiteontwikkeling, zoekmachineoptimalisatie, e-commerce oplossingen, hosting en technische ondersteuning.

Wij kunnen elk type website bouwen, van kleine zakelijke websites tot grote bedrijfswebsites met complexe e-commerce functies.

De kosten kunnen variëren afhankelijk van de grootte en complexiteit van de website, de technologie die nodig is en de tijd die nodig is om de website te bouwen. 

Het hangt af van de grootte en complexiteit van de website. Een klein, eenvoudig ontwerp kan binnen enkele weken worden voltooid, terwijl een grotere, meer complexe website meer tijd kan vergen.

Om een ​​website uit te besteden, zijn een aantal stappen nodig. Afhankelijk van jouw bedrijf en de website die je wilt laten ontwikkelen, kan deze lijst variëren. Maar in het algemeen is er een aantal dingen dat je nodig hebt, zoals een domeinnaam, webhosting, een websiteontwerp en ontwikkeling van de website.

Wij duiken samen in jouw bedrijf. We analyseren je doelgroep en brengen jouw wensen in kaart. Vanuit deze moodboard gaan wij aan de slag met statische ontwerpen. Doordat wij in het gehele proces werken vanuit het principe van co-creatie, realiseren wij een geoptimaliseerde website waar alles in is meegenomen. Maar let op, wij zijn eerlijk en zeggen het als jouw wensen de website niet ten goede zal komen. Dit bespreken we om te kijken of er een tussenweg is. Jouw bedrijf heeft namelijk het meest aan een goed werkende en geoptimaliseerde website.

Nog niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact op.

Waar ontvang je graag meer informatie over?
Digitopartners

Ontvang binnen 24 uur een gratis kansen scan.