Professionele WordPress website laten bouwen

Met een professionele WordPress website via Digitopa krijg je een gaaf online visitekaartje dat volledig voldoet aan jullie wensen en doelen. We gaan samen door alle opties om ervoor te zorgen dat elk aspect van de website perfect is afgestemd op wat jullie nodig hebben. Wij koppelen technische, marketing en business kennis om samen het maximale uit de samenwerking te halen.

van visitekaartje tot meer leads

Een website is niet alleen hét visitekaartje van jouw bedrijf, maar ook hét middel om meer leads en conversies te genereren. Dankzij een goed vormgegeven website en zoekmachine optimalisatie kunnen jouw potentiële klanten (de Kevin’s) met jouw bedrijf in contact komen. 

Wij zorgen dan ook niet alleen voor een professionele website, maar besteden daarnaast veel aandacht voor zoekmachine optimalisatie (SEO) om de maximale leads uit jullie website te halen. Willen jullie een update voor jullie website of een volledig nieuw design? Ons team staat voor jullie klaar!

Werkwijze bij het volledig uitbesteden van jouw website

Stap 1: wensen en Doelstellingen bepalen

Voordat we beginnen met het ontwerpen van jullie website, is het essentieel om jullie wensen en doelstellingen op papier te hebben staan. Wie gaat de doelgroep zijn van de website? Budget-afhankelijk kunnen we een volledig op maat gemaakte website maken.

Stap 2: opstellen brand-kit

Op basis van jullie wensen en doelen gaan onze designers aan de slag met het opstellen van een brand-kit. Dit wordt de huisstijl voor de vormgeving van de website. Willen jullie een nieuw logo? Dan wordt ook deze ontworpen en toegevoegd aan de brand-kit. 

Stap 3: Website design

Na het opstellen van jullie brand-kit en met eventuele aanpassingen na terugkoppeling gaan wij aan de slag met de lay-out van de website. Deze wordt op maat ontworpen, passend bij de doelstellingen van jullie website. Tijdens dit proces wordt er rekening gehouden met navigatie en structuur.

Stap 4: content creatie

Hebben jullie al een website met teksten? Dan zullen deze wellicht aangepast mogen worden voor betere vindbaarheid in de zoekmachines. Door middel van een trefwoordenonderzoek met (betaalde) software gebruiken wij keywords in de teksten om hogere zoekresultaten te krijgen. 

Nieuw in de online wereld? Geen zorgen. Onze content creators gaan aan de slag met het schrijven van pakkende teksten, afgestemd op vindbaarheid, resultaatgerichtheid en jullie doelstellingen.

Stap 5: bouwen van de website

De volgende stap wordt het bouwen van jullie website. In WordPress gaan wij aan de slag met het goedgekeurde webdesign.

Stap 6: SEO optimalisatie

Vervolgens is het belangrijk om de site te optimaliseren op zoekmachines (SEO). Naast de SEO afgestemde content, verwerken we aan de metabeschrijvingen en back-up links.

Meer weten over SEO-marketing en alle stappen die hierbij komen kijken? Meer informatie.

Stap 7: testen en debug

Het is uiteraard belangrijk dat de website volledig en vlekkeloos werkt. Door middel van testen controleren wij de website op functionaliteit, laadtijd en vindbaarheid.

Stap 8: publicatie

Na alle testen is het zo ver: de website kan live. Na het publiceren van de website is het proces echter niet afgerond. Het hebben van een website vraagt onderhoud. Om relevant en vindbaar te blijven moet er regelmatig nieuwe content geplaatst worden. 

Daarnaast is het belangrijk om met regelmaat te analyseren hoe de website presteert. Op basis van deze gegevens kan de website worden verbeterd.

Inzicht en transparantie

Afgelopen jaren hebben we met Digitopa een web-app gebouwd die speciaal ontwikkeld is voor klanten van Digitopa. Deze web-app is ook als op beschikbaar. Wij geven om de relatie en doen er graag alles aan om jullie bedrijf verder te helpen.

In de web-app bieden we transparantie in een project en voegen we alle verzamelde documenten en media toe. Daarnaast hebben we dashboards met live inzichten in de statistieken van jouw website.

Gecertificeerd Google Partner

Als marketingbureau zijn we verheugd om te delen dat we een erkende Google Partner zijn. Deze prestigieuze status is een erkenning van onze expertise en ervaring in het beheren van succesvolle Google Ads-campagnes voor onze klanten. 

Wat houdt het in om een Google Partner te zijn?

Als Google Partner voldoen we aan de strikte criteria die Google stelt aan digitale marketingbureaus. Deze criteria omvatten een grondige kennis van Google Ads en het behalen van hoge prestaties en klanttevredenheid. Om deze status te bereiken en te behouden, moeten onze teamleden gecertificeerd zijn in Google Ads en deelnemen aan voortdurende educatie en training om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen het platform.

Als Google Partner hebben we een directe samenwerking met Google en hebben we toegang tot waardevolle middelen en ondersteuning van het Google-team. Dit stelt ons in staat om de meest actuele en effectieve strategieën toe te passen om de advertentiecampagnes van onze klanten te optimaliseren.

Waarom voor ons kiezen

Onze successen komen voornamelijk doordat we technische- en marketingkennis met zakelijk inzicht combineren. Uiteindelijk kan ieder marketingbureau een advertentie of website maken, maar er zijn er weinig zo betrokken en goed als de enthousiaste collega’s bij Digitopa.

Onze gecertificeerde Google Ads-specialisten hebben jarenlange ervaring in het beheren van succesvolle campagnes voor uiteenlopende klanten, en we zijn vastbesloten om ook jullie bedrijf te laten groeien.

Door met ons samen te werken, kunnen jullie profiteren van:

 • Een team van experts: Onze specialisten zijn op de hoogte van de nieuwste trends en best practices binnen Google Ads.
 • Meetbare resultaten: We richten ons op meetbare doelen en houden jullie op de hoogte van de prestaties van jullie campagnes.
 • Flexibiliteit: Of jullie nu een klein lokaal bedrijf zijn of een groot internationaal merk, we passen onze aanpak aan om aan jullie behoeften te voldoen.
 • Transparantie: Bij ons kunnen jullie altijd rekenen op open communicatie en duidelijke rapportages.
 • Data-gedreven aanpak: Wij geloven in het belang van data bij het nemen van marketingbeslissingen. Door gebruik te maken van geavanceerde tools en analytics, verzamelen en analyseren we nauwkeurig de prestatiegegevens van de campagnes. Dit stelt ons in staat om voortdurend te optimaliseren en jullie ROI te maximaliseren.
 • Transparantie en communicatie: Bij ons marketingbureau houden we van open communicatie met onze klanten. We zorgen voor transparante rapportage van de campagneresultaten en nemen de tijd om jullie te betrekken bij elke stap van het proces. Jullie krijgen een duidelijk inzicht in hoe jullie marketingbudget wordt besteed en welke resultaten we behalen.
 • Google Partner status: We zijn er trots op een erkende Google Partner te zijn, wat betekent dat we voldoen aan de strenge normen van Google voor kwaliteit en prestaties. Dit partnerschap geeft ons toegang tot waardevolle middelen en ondersteuning, wat zich vertaalt in betere resultaten voor onze klanten.
 • Creatieve content: Ons team van getalenteerde contentmakers weet hoe ze boeiende en relevante content moeten creëren die jullie verhaal vertelt en jullie doelgroep aanspreekt. Of het nu gaat om pakkende advertentieteksten, informatieve blogs of boeiende video’s, we hebben de vaardigheden om jullie boodschap op een unieke manier over te brengen.
 • Toewijding aan jullie succes: Ons succes als marketingbureau hangt af van het succes van onze klanten. Daarom zijn we volledig toegewijd om jullie te helpen jullie doelen te bereiken en jullie bedrijf te laten groeien. We zijn gepassioneerd door wat we doen en streven naar niets minder dan uitmuntendheid in alles wat we leveren. 

Prijzen website pakketten

Bij ons marketingbureau bieden we diverse website pakketten aan die zijn ontworpen om aan de unieke behoeften en budgetten van onze klanten te voldoen. We hebben instapprijzen en we hebben pakketprijzen voor de gevestigde bedrijven met groeiambities. Het is ook mogelijk om een strippenkaart af te nemen. Hierbij zit je niet vast aan een maandabonnement en kan je gebruik maken van de kennis van onze ervaren marketeers.

Basispakket

Geschikt voor starters
85 Vanaf p/m
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Campagneopzet
 • Advertentie-creatie
 • Budgetinstelling
 • Doelgroep
 • Conversie-tracking
 • Google Tag Manager
 • Koppeling GA4
 • Koppeling website
 • Eigen web-app omgeving
 • Minimum dagbudget: €10
 • Instelkosten: €425
 • Tijdelijk: €400 korting

Mediumpakket

Geschikt voor MKB
225 Vanaf p/m
 • Alles van basis
 • Meer campagnes
 • Meer advertenties
 • Maximale koptitels
 • Maximale omschrijvingen
 • 4-6 sitelinks
 • 10-15 highlights
 • Afbeeldingen
 • Advanced optimaliseren
 • Eigen groei-manager
 • Instelkosten: €850
 • Tijdelijk €400 korting

Premiumpakket

Geschikt voor groeibedrijven
425 Vanaf p/m
 • Alles van medium
 • Uitgebreide A/B testen
 • Strategierapport
 • Maximale groeifocus
 • Eenmalig: €1.700
 • Tijdelijk €400 korting

Website succesvol uitbesteden?

Onze website designers staat klaar om jullie bedrijf te helpen groeien door middel van doelgerichte en winstgevende website.

FAQ

WordPress is opensourcesoftware om websites te bouwen. WordPress is het meest gebruikte contentmanagementsysteem. Het CMS is online toegankelijk, waardoor het gemakkelijk is om aanpassingen door te voeren. Daarnaast is er, dankzij de inzet van vele ontwikkelaars, mogelijk om veel binnen WordPress te bouwen. Voor bijna ieder probleem bestaat er een oplossing in de vorm van een plugin. Dit maakt doorontwikkeling sneller en goedkoper. In andere gevallen is het mogelijk om zelf custom code toe te voegen. Daarnaast is WordPress SEO vriendelijk, veilig & vertrouwd en ben je minder afhankelijk van je webbouwer. 

WordPress is een populaire keuze voor websites vanwege zijn gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en uitgebreide gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers. Het biedt tal van thema’s en plug-ins om de functionaliteit en het uiterlijk aan te passen, waardoor het een geschikte optie is voor zowel beginners als ervaren webontwikkelaars.

Ja, WordPress als contentmanagementsysteem (CMS) is gratis en open source.

De voordelen van WordPress zijn onder andere:

1. Gebruiksvriendelijkheid: Gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor beginners.

2. Flexibiliteit: Aanpasbaar met duizenden thema’s en plug-ins voor verschillende doeleinden.

3. Gemeenschap: Grote actieve gebruikers- en ontwikkelaarsgemeenschap voor ondersteuning en bronnen.

4. SEO-vriendelijk: Ingebouwde functies en plug-ins om de vindbaarheid in zoekmachines te verbeteren.

5. Schaalbaarheid: Geschikt voor zowel eenvoudige blogs als complexe zakelijke websites.

6. Beveiliging: Regelmatige updates en beveiligingsplug-ins beschikbaar voor websitebescherming.

7.Kosten: Gratis te gebruiken, hoewel kosten voor hosting en premium thema’s/plug-ins mogelijk zijn.

8. Mobiel responsief: Geschikt voor mobiele apparaten, wat belangrijk is voor moderne websites.

De kosten van het laten maken van een website variëren sterk en zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de complexiteit van de website, het ontwikkelingsplatform, de functionaliteit en het ontwerp. Een eenvoudige website kan uitlopen van enkele honderden tot ongeveer duizend euro, terwijl een volledig op maat gemaakte E-commerce website kan uitlopen tot honderd duizenden euro’s

 

Bij Digitopa begrijpen wij als geen ander dat niet iedereen het budget hiervoor heeft liggen. Daarom bieden wij diverse pakketen aan die bij ieder budget passen. Elke site net zo uniek.

Het uitbesteden van het laten bouwen van een website aan professionele webontwikkelaars of een gespecialiseerd webontwikkelingsbureau biedt verschillende voordelen. Deze experts brengen waardevolle expertise en ervaring met zich mee, waardoor ze hoogwaardige websites kunnen bouwen die voldoen aan de nieuwste webstandaarden. Dit bespaart tijd en moeite, stelt je in staat je te concentreren op je kernactiviteiten, en resulteert in een aangepaste, goed presterende website die je merk vertegenwoordigt en je online doelen ondersteunt. Bovendien kunnen webontwikkelaars zorgen voor responsiviteit, SEO-optimalisatie en bieden ze onderhoud en support, wat de algehele waarde van het uitbesteden versterkt.

Om de risico’s van hackers te verkleinen, kan je de volgende acties ondernemen:

 • Verander de standaardlogin; De standaard login urls zijn ondertussen bij alle hackers bekend. 
 • Voeg extra controle toe; Voeg reCAPTCHA toe als extra stap voordat je kan inloggen.
 • Maximaal aantal inlogpogingen; Stel een maximum in voor het aantal pogingen dat iemand van zijn/haar IP-adres kan doen.
 • Minimaliseer toegestane IP-adressen; Je kan een lijst van IP-adressen aanmaken waar iemand vandaan kan inloggen.
 • Zorg voor een beveiligde verbinding; Een SSL (Secure Sockets Layer) zorgt voor een versleutelde verbinding tussen twee computers.
 • Kies een complex wachtwoord; Makkelijke wachtwoorden worden snel gekraakt. Kies daarom voor een lang wachtwoord dat bestaat uit een combinatie van cijfers, (hoofd)letters en symbolen.
 
Bij Digitopa besteden we extra aandacht aan het beveiligen van jullie (nieuwe) website. Hebben jullie al een site en willen jullie deze verbeteren in beveiliging? Ook dan staat ons team voor jullie klaar.

Met WordPress kun je een breed scala aan websites bouwen, waaronder:

1. Blogs: WordPress begon als een blogplatform en is nog steeds ideaal voor het maken van blogs.

2. Zakelijke websites: WordPress biedt tal van zakelijke thema’s en plug-ins voor het maken van bedrijfswebsites, portfolio’s en online winkels.

3. E-commerce: Met plug-ins zoals WooCommerce kun je volledig functionele online winkels bouwen.

4. Nieuwsportalen: Voor het maken van nieuws- en mediawebsites met meerdere auteurs en categorieën.

5. Portfolio’s: Geschikt voor kunstenaars, fotografen en creatieve professionals om hun werk te presenteren.

6. Forums: Met WordPress kun je forums en discussieplatforms creëren.

7. Ledenwebsites: Bouw websites met beperkte toegang en lidmaatschapsfuncties met behulp van plug-ins zoals MemberPress.

8. Onderwijs: Voor het maken van educatieve platforms en cursuswebsites met plug-ins zoals LearnPress.

9. Non-profitorganisaties: Ideaal voor het bouwen van websites voor liefdadigheidsinstellingen, stichtingen en non-profitorganisaties.

10. Evenementen: Maak evenementenwebsites en verkoop tickets met plug-ins zoals Event Espresso.

Om goed vindbaar te zijn op Google, is het essentieel om zoekmachineoptimalisatie (SEO) strategieën toe te passen. Dit omvat het gebruik van relevante zoekwoorden in je content, het optimaliseren van titels en meta-beschrijvingen, het creëren van waardevolle en informatieve content, het verbeteren van de laadsnelheid van je website, het krijgen van kwalitatieve backlinks van andere websites, en het zorgen voor een mobielvriendelijke en gebruiksvriendelijke site. Regelmatige updates, monitoring van prestaties en aanpassingen aan je SEO-strategie op basis van gegevens zijn ook cruciaal om een goede positie in de zoekresultaten van Google te behouden.

 

Digitopa is een gecertificeerde partner van Google en expert op het gebied van zichtbaarheid binnen de zoekmachine. Vind meer informatie op deze pagina.

Ontvang binnen 24 uur een gratis kansen scan.