Website

Vind hier een overzicht van onze digitale kenniswereld. Speciaal voor jouw bedrijf om als inspiratie, kennis en informatie te gebruiken. 

Aan de slag met gesproken zoekopdrachten

Aan de slag met linkbuilding

Het begrip linkbuilding horen waaien, maar weet je er het fijne nog niet van? In dit artikel vertellen we je graag meer over wat linkbuilding is, de meerwaarde en hoe je op een succesvolle manier aan linkbuilding doet.

Lees verder »
Aan de slag met SEO

Aan de slag met SEO

De term SEO opgevangen, maar heb je geen flauw idee wat deze term betekent? In dit artikel vertellen we meer over SEO en hoe je met SEO jouw website beter kunt laten scoren in de zoekmachines om zo meer klanten te winnen.

Lees verder »
Aan de slag met gesproken zoekopdrachten

Aan de slag met gesproken zoekopdrachten

Steeds meer mensen gebruiken gesproken zoekopdrachten om online informatie te vinden. Dit is een opkomende trend die naar alle waarschijnlijkheid in populariteit zal blijven toenemen. Spraakgestuurde zoekopdrachten worden bijvoorbeeld onderweg uitgevoerd, met behulp van spraakassistenten zoals Siri, Google Voice Search of Cortana. Deze assistenten kunnen worden gebruikt op verschillende apparaten, waardoor ze handig zijn om snelle vragen te beantwoorden. In dit artikel gaan we verder in op gesproken zoekopdrachten.

Lees verder »

Sluit je aan bij de ondernemers die al een voorsprong hebben.

Ontvang gratis online marketingtips en -bronnen die rechtstreeks in je postvak worden bezorgd.

Ontvang binnen 24 uur een gratis kansen scan.