Nieuws: Nieuwe SEA specialist

Ronald de Ridder, afkomstig van een marketingbureau uit Almere, is bij Digitopa gestart als SEA specialist. Hij heeft in de afgelopen jaren ruim 12.500 Google Ads advertenties geschreven en is een grote aanwinst voor Digitopa en onze opdrachtgevers.

Nieuws gepubliceerd op 9 augustus 2021

Opzetten, schrijven, beheren en optimaliseren van Google Ads

Ronald zal voornamelijk verantwoordelijk zijn voor effectieve Google Ads campagnes voor onze opdrachtgevers. Hij kent de ins-en-outs van vele industrieën, waardoor hij sneller kan inschatten wat werkt, de prijs ervan en wat niet werkt. Campagnes voor onze opdrachtgevers worden beheerd via een manageraccount binnen Google Ads. 

Google Gecertificeerd

Bij Digitopa staan we voor kwaliteit en willen we dat medewerkers breed zijn opgeleid én een echte specialisme hebben. Voor Ronald is dat SEA en daarom blijft hij actief op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Google Ads. Om dit certificaat te behouden is het belangrijk om ieder jaar weer opnieuw de cursussen te behalen.

Begrijpt het totale plaatje

Tijdens zijn studie Commerciële Economie is hij ook bezig geweest met het opzetten van zijn eigen online bedrijven, zoals webshops en Bol.com. Ook bij het marketingbureau in Almere is hij bezig geweest met het ontwikkelen van online concepten. Hierdoor begrijpt hij het totale plaatje binnen bedrijven beter om nog beter te kunnen helpen.

Freelance sEA specialist

Ronald de Ridder is ook zo nu en dan in te zetten als freelance SEA specialist binnen jouw bedrijf. Hij helpt bij het instellen of optimaliseren van jouw Google Ads en kan teams ondersteunen waar nodig. Ben jij op zoek naar een tijdelijk freelance SEA specialist? Vraag dan naar meer informatie voor de mogelijkheden.

“Nadat ik betrokken ben geweest bij de oprichting van meerdere ondernemingen én werkervaring heb opgedaan binnen de online marketing, was werken bij Digitopa de ideale vervolgstap voor mij. Bij Digitopa kan ik mijn passie voor ondernemen en online marketing combineren en bedrijven echt verder helpen met het behalen van hun doelen.”

~ Ronald de Ridder, Digitopartner

Deel dit artikel

Sluit je aan bij de ondernemers die al een voorsprong hebben.

Ontvang gratis online marketingtips en -bronnen die rechtstreeks in je postvak worden bezorgd.

Uitgelichte blogs

10 tips bij linkbuilding

Linkbuilding is een cruciaal onderdeel van online marketing. Of je nu een kleine lokale onderneming hebt of een groot bedrijf, het is belangrijk om je website te promoten om meer bezoekers, klanten en verkopen te krijgen. In dit blog post gaan we dieper in op linkbuilding en geven we 10 tips om je linkbuilding-strategie te verbeteren.

Lees verder »

45 beste quotes voor onderrnemers

Wie houdt er nou niet op zijn tijd van inspiratie. Juist daarom hebben we hieronder 45 inspirerende quotes voor ondernemers verzameld en zelfs naar het Nederlands vertaald. Welke spreekt jou het meeste aan?

Lees verder »
Bloginspiratie - 3 netwerkstrategieen voor nieuw klanten

3 netwerkstrategieën om nieuwe klanten te vinden

Het vinden van nieuwe consumenten is van cruciaal belang voor het succes van uw onderneming als ondernemer. Maar waar moet je beginnen? Er zijn veel manieren waarop netwerken je kan helpen nieuwe klanten te vinden, maar het kan moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen. Hier zijn drie netwerkbenaderingen die je kunnen helpen bij het vinden van de juiste klanten voor je bedrijf.

Lees verder »

7 bewezen manieren om backlinks te werven

Bekijk de 7 bewezen manieren om backlinks te werven voor jouw bedrijf. Goede kwalitatieve backlinks zijn voor zoekmachines een indicatie dat jouw website betrouwbaar en goed is. Dit draagt bij aan een betere online vindbaarheid.

Lees verder »

Je doelgroep beter begrijpen? Denk als een etnograaf!

Met goede contentmarketing speel je in op de behoeften van je doelgroep. Je beantwoordt een prangende vraag, geeft je doelgroep een zetje in de juiste richting, of helpt hen een knoop door te hakken. Om dat voor elkaar te krijgen met content, moet je je doelgroep door en door kennen. Hoe je dat doet? Kijk de kunst af bij etnografen, de wetenschappers die zich met etnografie specialiseren in het doorgronden van groepen mensen.

Lees verder »

Ontvang binnen 24 uur een gratis kansen scan.