Nieuwe SEA specialist

Ronald de Ridder, afkomstig van een marketingbureau uit Almere, is bij Digitopa gestart als SEA specialist. Hij heeft in de afgelopen jaren ruim 12.500 Google Ads advertenties geschreven en is een grote aanwinst voor Digitopa en onze opdrachtgevers.

Nieuws gepubliceerd op 9 augustus 2021

Opzetten, schrijven, beheren en optimaliseren van Google Ads

Ronald zal voornamelijk verantwoordelijk zijn voor effectieve Google Ads campagnes voor onze opdrachtgevers. Hij kent de ins-en-outs van vele industrieën, waardoor hij sneller kan inschatten wat werkt, de prijs ervan en wat niet werkt. Campagnes voor onze opdrachtgevers worden beheerd via een manageraccount binnen Google Ads. 

Google Gecertificeerd

Bij Digitopa staan we voor kwaliteit en willen we dat medewerkers breed zijn opgeleid én een echte specialisme hebben. Voor Ronald is dat SEA en daarom blijft hij actief op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Google Ads. Om dit certificaat te behouden is het belangrijk om ieder jaar weer opnieuw de cursussen te behalen.

Begrijpt het totale plaatje

Tijdens zijn studie Commerciële Economie is hij ook bezig geweest met het opzetten van zijn eigen online bedrijven, zoals webshops en Bol.com. Ook bij het marketingbureau in Almere is hij bezig geweest met het ontwikkelen van online concepten. Hierdoor begrijpt hij het totale plaatje binnen bedrijven beter om nog beter te kunnen helpen.

Freelance sEA specialist

Ronald de Ridder is ook zo nu en dan in te zetten als freelance SEA specialist binnen jouw bedrijf. Hij helpt bij het instellen of optimaliseren van jouw Google Ads en kan teams ondersteunen waar nodig. Ben jij op zoek naar een tijdelijk freelance SEA specialist? Vraag dan naar meer informatie voor de mogelijkheden.

“Nadat ik betrokken ben geweest bij de oprichting van meerdere ondernemingen én werkervaring heb opgedaan binnen de online marketing, was werken bij Digitopa de ideale vervolgstap voor mij. Bij Digitopa kan ik mijn passie voor ondernemen en online marketing combineren en bedrijven echt verder helpen met het behalen van hun doelen.”

~ Ronald de Ridder, Digitopartner

De koffie staat klaar!

Keuze uit 3 verschillende koffieapparaten: Senseo, filter of bonen. Ook hebben we natuurlijk een kopje thee voor de theeliefhebber.

Ontvang binnen 24 uur een gratis kansen scan.