Nieuws: Ons marketing-en webbureau is naar Alkmaar verhuisd

De koffie staat klaar in ons nieuwe kantoor gevestigd in Easy-Offices, naast Alkmaar Station. De specialisten van ons marketing-en webbureau in Alkmaar vertellen graag over de stad en het behalen van meer online succes voor jouw bedrijf.

Nieuws gepubliceerd op 22 januari 2022

Marketing-en webbureau van Amsterdam Noord

Afgelopen periode hebben wij mogen genieten van een kantoor in Amsterdam Noord met een prachtig uitzicht over Amsterdam Noord. Doordat de ontwikkelaar van het verzamelgebouw de kantoren wilt ombouwen tot appartementen, waren wij met Digitopa genoodzaakt om op zoek te gaan naar een nieuwe locatie.  

De zoektocht naar een nieuw kantoor

De zoektocht naar een nieuw kantoor heeft ons druk bezig gehouden. Met weinig aanbod op de markt vielen er veel opties net buiten de mand. Te groot, te klein, te duur, onhandige locatie, slecht onderhouden, slechte parkeergelegenheden of een slechte OV verbinding voor stagiaires. Websites zoals Funda in Business en iLocate werden continu in de gaten gehouden én het netwerk van ondernemers, bedrijven en makelaars werd actief benut. Na meerdere bezichtigingen en gesprekken viel er één locatie op. 

Marketing-en webbureau Naar Alkmaar

De locatie die opviel was een verzamelgebouw met andere bedrijven naast Alkmaar Station. De locatie biedt meer dan genoeg parkeergelegenheden om gratis de auto (of fiets) te parkeren. Het kantoor bestaat uit een gezamenlijke ruimte, een eigen ruimte om te werken en meerdere vergaderruimtes. Dit maakt het een ideale plek voor klanten, stagiaires, medewerkers en natuurlijk Digitopa.

“Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat Alkmaar echt een Prachtstad is. Ik ben er opgegroeid en bied al jarenlang het concept van Alkmaar in a Box aan om de lokale ondernemers vooruit te helpen. Ik kijk er naar uit om samen met het team nog meer lokale ondernemers vooruit te helpen én om bedrijven buiten Alkmaar uit te nodigen om binnenkort langs te gaan.

~ Dylan de Haas, Digitopartner

Deel dit artikel

Sluit je aan bij de ondernemers die al een voorsprong hebben.

Ontvang gratis online marketingtips en -bronnen die rechtstreeks in je postvak worden bezorgd.

Uitgelichte blogs

10 tips bij linkbuilding

Linkbuilding is een cruciaal onderdeel van online marketing. Of je nu een kleine lokale onderneming hebt of een groot bedrijf, het is belangrijk om je website te promoten om meer bezoekers, klanten en verkopen te krijgen. In dit blog post gaan we dieper in op linkbuilding en geven we 10 tips om je linkbuilding-strategie te verbeteren.

Lees verder »

45 beste quotes voor onderrnemers

Wie houdt er nou niet op zijn tijd van inspiratie. Juist daarom hebben we hieronder 45 inspirerende quotes voor ondernemers verzameld en zelfs naar het Nederlands vertaald. Welke spreekt jou het meeste aan?

Lees verder »
Bloginspiratie - 3 netwerkstrategieen voor nieuw klanten

3 netwerkstrategieën om nieuwe klanten te vinden

Het vinden van nieuwe consumenten is van cruciaal belang voor het succes van uw onderneming als ondernemer. Maar waar moet je beginnen? Er zijn veel manieren waarop netwerken je kan helpen nieuwe klanten te vinden, maar het kan moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen. Hier zijn drie netwerkbenaderingen die je kunnen helpen bij het vinden van de juiste klanten voor je bedrijf.

Lees verder »

7 bewezen manieren om backlinks te werven

Bekijk de 7 bewezen manieren om backlinks te werven voor jouw bedrijf. Goede kwalitatieve backlinks zijn voor zoekmachines een indicatie dat jouw website betrouwbaar en goed is. Dit draagt bij aan een betere online vindbaarheid.

Lees verder »

Je doelgroep beter begrijpen? Denk als een etnograaf!

Met goede contentmarketing speel je in op de behoeften van je doelgroep. Je beantwoordt een prangende vraag, geeft je doelgroep een zetje in de juiste richting, of helpt hen een knoop door te hakken. Om dat voor elkaar te krijgen met content, moet je je doelgroep door en door kennen. Hoe je dat doet? Kijk de kunst af bij etnografen, de wetenschappers die zich met etnografie specialiseren in het doorgronden van groepen mensen.

Lees verder »

Ontvang binnen 24 uur een gratis kansen scan.