Ons marketing-en webbureau is naar Alkmaar verhuisd

De koffie staat klaar in ons nieuwe kantoor gevestigd in Easy-Offices, naast Alkmaar Station. De specialisten van ons marketing-en webbureau in Alkmaar vertellen graag over de stad en het behalen van meer online succes voor jouw bedrijf.

Nieuws gepubliceerd op 22 januari 2022

Marketing-en webbureau van Amsterdam Noord

Afgelopen periode hebben wij mogen genieten van een kantoor in Amsterdam Noord met een prachtig uitzicht over Amsterdam Noord. Doordat de ontwikkelaar van het verzamelgebouw de kantoren wilt ombouwen tot appartementen, waren wij met Digitopa genoodzaakt om op zoek te gaan naar een nieuwe locatie.  

De zoektocht naar een nieuw kantoor

De zoektocht naar een nieuw kantoor heeft ons druk bezig gehouden. Met weinig aanbod op de markt vielen er veel opties net buiten de mand. Te groot, te klein, te duur, onhandige locatie, slecht onderhouden, slechte parkeergelegenheden of een slechte OV verbinding voor stagiaires. Websites zoals Funda in Business en iLocate werden continu in de gaten gehouden én het netwerk van ondernemers, bedrijven en makelaars werd actief benut. Na meerdere bezichtigingen en gesprekken viel er één locatie op. 

Marketing-en webbureau Naar Alkmaar

De locatie die opviel was een verzamelgebouw met andere bedrijven naast Alkmaar Station. De locatie biedt meer dan genoeg parkeergelegenheden om gratis de auto (of fiets) te parkeren. Het kantoor bestaat uit een gezamenlijke ruimte, een eigen ruimte om te werken en meerdere vergaderruimtes. Dit maakt het een ideale plek voor klanten, stagiaires, medewerkers en natuurlijk Digitopa.

“Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat Alkmaar echt een Prachtstad is. Ik ben er opgegroeid en bied al jarenlang het concept van Alkmaar in a Box aan om de lokale ondernemers vooruit te helpen. Ik kijk er naar uit om samen met het team nog meer lokale ondernemers vooruit te helpen én om bedrijven buiten Alkmaar uit te nodigen om binnenkort langs te gaan.

~ Dylan de Haas, Digitopartner

De koffie staat klaar!

Keuze uit 3 verschillende koffieapparaten: Senseo, filter of bonen. Ook hebben we natuurlijk een kopje thee voor de theeliefhebber.

Ontvang binnen 24 uur een gratis kansen scan.