Wij lanceren 2 nieuwe systemen: Clusted en 123Linked

Ga naar LinkedIn Bericht

De lancering van 2 nieuwe systemen is vaak niet het beste om te doen, maar ik doe het toch! Waarom? Omdat ik er enorm trots op ben!

Na bijna een jaar van ontwikkeling is het eindelijk zover: je kunt nu een proefaccount activeren voor 123Linked of Clusted.

๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ‘๐‹๐ข๐ง๐ค๐ž๐

Een systeem dat bijdraagt aan sneller en slimmer werken dankzij Automatisering en AI.

123Linked biedt alle essentiรซle tools voor succes, waaronder een eigen websitebuilder, CRM, Pipeline Management, AI-koppelingen, Live chat, Social Media Beheer, Kalenderintegratie, nieuwsbrievensysteem, 200+ apps en een geautomatiseerd workflow systeem.

Geschikt voor startende ondernemers en klein tot middelgroot MKB. Ideaal instapmoment voor ondernemingen die hun eigen website willen maken en alles in 1 systeem willen.

Introductieprijs: De introductieprijs is โ‚ฌ37 per maand. Na de introductieperiode wordt de prijs voor nieuwe accounts voor het gehele systeem minimaal โ‚ฌ97 per maand. We moeten ons dan namelijk committeren aan een Minimum Advertised Price (MAP) policy.

Proefperiode is 30 dagen.

๐‚๐ฅ๐ฎ๐ฌ๐ญ๐ž๐

Clusted biedt inzicht en grip op prestaties van vestigingen, medewerkers, bronnen, offertes en doorverwijzingen, speciaal ontwikkeld voor makelaars en vastgoedprofessionals.

Met Clusted bieden we een systeem om vastgoedprofessionals door het hele land met elkaar te verbinden. Hieruit ontstaan nieuwe aanbevelingen, betere klantenservice en meer omzet.

De introductieprijs voor Clusted is slechts โ‚ฌ14,95 per maand, met een tijdelijke proefperiode van 90 dagen, zodat gebruikers optimaal kunnen profiteren van de doorverwijzings- en datafunctionaliteiten, terwijl we ondertussen bestaande en nieuwe functionaliteiten blijven verbeteren en toevoegen.

In de nabije toekomst zullen we beide systemen aan elkaar koppelen, waardoor een allesomvattend systeem ontstaat dat voorziet in alle behoeften van organisaties om succesvol te zijn. Meer informatie volgt!

Laten we kennismaken!

Via een vrijblijvend gesprek sparren we graag met je mee over de kansen voor jouw bedrijf.