Binnen 24 uur een offerte

Als full-service digital marketingbureau helpen we je bedrijf of organisatie graag. We onderscheiden ons hierbij doordat we naast online marketing ook commercieel en zakelijk met je bedrijf meedenken.

De meeste van onze specialisten zijn mede-eigenaar van meerdere bedrijven geweest en weten daardoor als geen ander hoe het is om zelf een euro te investeren. Daarnaast weten we per bedrijf, fase en doelstelling wat er nodig is om een volgende stap te realiseren.

*Tips: Vertel vooral wat je wensen en doelen zijn. Wat doen jullie op dit moment al met jullie online marketing? Hoe gaat dat op dit moment? In welke stadium denk je dat jullie bedrijf zit en welke behoefte hebben jullie daarbij? Is er een gewenste deadline? Wil je een lange termijn samenwerking of eenmalig project? Wat is voor jullie de ideale samenwerking? Wanneer is het project voor jullie een groot succes? Welk investeringsbudget voelt comfortabel om de doelen te bereiken? Welke dingen wil je nog meer kwijt?

Vele bedrijven gingen je voor!

Jouw marketingbureau voor resultaten!

Wij helpen je via een bewezen aanpak om de volgende of misschien wel de eerste stap te zetten. Of het nu gaat om bijvoorbeeld een goedwerkende website, bovenaan in Google of Social Media Marketing – ons marketingbureau weet precies hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen. 

Meedenken in kansen en samen werken aan geweldige resultaten en gave dingen, dat doen we graag!

Website laten maken

Wil je voor jouw bedrijf een gave website laten maken? Vraag dan een offerte aan! Het geeft onze webdesigners en webbouwers namelijk super veel energie om iedere dag gave websites te realiseren. Wij bouwen websites voor trotse ondernemers, vastgoedontwikkelaars, onderwijs en overheden.

In het proces heb je korte lijnen met je eigen Digitopartner zodat we zeker weten dat we een website hebben dat past bij jouw wensen, budget en doelen. Daarnaast heeft een Digitopartner veel ervaring met het opschalen van bedrijven zodat je tijdens de samenwerking ook waardevolle tips kan verwachten!

SEO Bureau: SEO uitbesteden bij onze specialisten

Ons team van SEO specialisten helpt jouw bedrijf graag om beter in zoekmachines, zoals Google, te worden gevonden. Hiervoor maken wij gebruik van gedetailleerde SEO-software om alle kansen in kaart te brengen.

SEO omvat veel verschillende onderdelen, maar bij Digitopa focussen we voornamelijk op de belangrijkste onderdelen.

Google Ads bureau

Wil je liever niet wachten totdat jouw website organisch goed wordt gevonden? Kies dan voor een Google Ads campagne via Digitopa. Wij hebben toegang tot exclusieve data en kortingscodes om goed van start te gaan. Daarnaast zijn onze campagnes extra effectief doordat we onze marketingkennis met zakelijk inzicht combineren. Zo zorgen we ervoor dat jouw bedrijf niet alleen online opvalt, maar ook daadwerkelijk klanten via Google Ads krijgt.

Social media bureau

Zie je ook de toegevoegde waarde van social media marketing, maar kom je er maar niet consistent aan toe? Wij nemen dit werk met enthousiasme en creativiteit uit handen. Daarnaast hebben we manieren ontwikkeld om consistent in volgers te groeien en om klanten te werven.

Wist je dat…

Digitopa een web-app heeft ontwikkeld speciaal voor Digitopanten (klanten van Digitopa). Wij geven om de relatie en doen er graag alles aan om jouw bedrijf verder te helpen. In de web-app bieden we transparantie in een project en voegen we alle verzamelde documenten en media toe. Daarnaast hebben we dashboards met live inzichten in de statistieken van jouw website. 

Dat is pas handig!

Jouw marketingbureau voor resultaten!

Wij helpen je via een bewezen aanpak om de volgende of misschien wel de eerste stap te zetten. Of het nu gaat om bijvoorbeeld een goedwerkende website, bovenaan in Google of Social Media Marketing – ons marketingbureau weet precies hoe wij jouw bedrijf in Alkmaar kunnen helpen. 

Meedenken in kansen en samen werken aan geweldige resultaten en gave dingen, dat doen we graag!

Website laten maken Alkmaar

Wil je voor jouw bedrijf in Alkmaar een gave website laten maken? Vraag dan een offerte aan! Het geeft onze webdesigners en webbouwers namelijk super veel energie om iedere dag gave websites te realiseren. Wij bouwen websites voor trotse ondernemers, vastgoedontwikkelaars, onderwijs en overheden.

In het proces heb je korte lijnen met je eigen Digitopartner zodat we zeker weten dat we een website hebben dat past bij jouw wensen, budget en doelen. Daarnaast heeft een Digitopartner veel ervaring met het opschalen van bedrijven zodat je tijdens de samenwerking ook waardevolle tips kan verwachten!

Video afspelen

SEO Bureau Alkmaar: SEO uitbesteden bij onze specialisten

Ons team van SEO specialisten helpt jouw bedrijf in Alkmaar graag om beter in zoekmachines, zoals Google, te worden gevonden. Hiervoor maken wij gebruik van gedetailleerde SEO-software om alle kansen in kaart te brengen.

SEO omvat veel verschillende onderdelen, maar bij Digitopa focussen we voornamelijk op de belangrijkste onderdelen, zoals 

 • het schrijven en verbeteren van content;
 • het aanbrengen van een interne linkstructuur;
 • het ervoor zorgen dat externe websites de website van jullie ‘aanbevelen’ middels linkbuilding;
Video afspelen

Google Ads bureau Alkmaar

Wil je liever niet wachten totdat jouw website organisch goed wordt gevonden? Kies dan voor een Google Ads campagne via Digitopa. Wij hebben toegang tot exclusieve data en kortingscodes om goed van start te gaan. Daarnaast zijn onze campagnes extra effectief doordat we onze marketingkennis met zakelijk inzicht combineren. Zo zorgen we ervoor dat jouw bedrijf in Alkmaar niet alleen online opvalt, maar ook daadwerkelijk klanten via Google Ads krijgt.

Video afspelen

Social media bureau Alkmaar

Zie je ook de toegevoegde waarde van social media marketing, maar kom je er maar niet consistent aan toe? Wij nemen dit werk met enthousiasme en creativiteit uit handen. Daarnaast hebben we manieren ontwikkeld om consistent in volgers te groeien en om klanten te werven. Wij kunnen helpen met o.a.

 • fotografie en videografie;
 • contentplanning;
 • content creatie;
 • groei in volgers;
 • meer klanten via social media;
 • goed online visitekaartje;
 • klantensupport;
Video afspelen

inzicht en transparantie

Afgelopen jaren hebben we met Digitopa een web-app gebouwd die speciaal ontwikkeld is voor klanten van Digitopa. Deze web-app is ook als app beschikbaar. Wij geven om de relatie en doen er graag alles aan om jullie bedrijf verder te helpen.

In de web-app bieden we transparantie in een project en voegen we alle verzamelde documenten en media toe. Daarnaast hebben we dashboards met live inzichten in de statistieken van jouw website.

Waarom voor je bedrijf in Alkmaar ons marketingbureau kiezen?

De successen voor onze klanten komen voornamelijk doordat we technische- en marketingkennis met zakelijk inzicht combineren. Uiteindelijk kan ieder marketingbureau een advertentie of website maken, maar er zijn er weinig zo betrokken en goed als de enthousiaste collega’s bij Digitopa.

Door met ons samen te werken, kunnen jullie profiteren van:

 • Een team van experts: Onze specialisten zijn op de hoogte van de nieuwste trends en best practices.
 • Meetbare resultaten: We richten ons op meetbare doelen en houden jullie op de hoogte van de prestaties van jullie campagnes.
 • Flexibiliteit: Of jullie nu een klein lokaal bedrijf zijn of een groot internationaal merk, we passen onze aanpak aan om aan jullie behoeften te voldoen.
 • Transparantie: Bij ons kunnen jullie altijd rekenen op open communicatie en duidelijke rapportages.
 • Data-gedreven aanpak: Wij geloven in het belang van data bij het nemen van marketingbeslissingen. Door gebruik te maken van geavanceerde tools en analytics, verzamelen en analyseren we nauwkeurig de prestatiegegevens van de campagnes. Dit stelt ons in staat om voortdurend te optimaliseren en jullie ROI te maximaliseren.
 • Transparantie en communicatie: Bij ons marketingbureau houden we van open communicatie met onze klanten. We zorgen voor transparante rapportage van de campagneresultaten en nemen de tijd om jullie te betrekken bij elke stap van het proces. Jullie krijgen een duidelijk inzicht in hoe jullie marketingbudget wordt besteed en welke resultaten we behalen.
 • Google Partner status: We zijn er trots op een erkende Google Partner te zijn, wat betekent dat we voldoen aan de strenge normen van Google voor kwaliteit en prestaties. Dit partnerschap geeft ons toegang tot waardevolle middelen en ondersteuning, wat zich vertaalt in betere resultaten voor onze klanten.
 • Creatieve content: Ons team van getalenteerde contentmakers weet hoe ze boeiende en relevante content moeten creëren die jullie verhaal vertelt en jullie doelgroep aanspreekt. Of het nu gaat om pakkende advertentieteksten, informatieve blogs of boeiende video’s, we hebben de vaardigheden om jullie boodschap op een unieke manier over te brengen.
 • Toewijding aan jullie succes: Ons succes als marketingbureau hangt af van het succes van onze klanten. Daarom zijn we volledig toegewijd om jullie te helpen jullie doelen te bereiken en jullie bedrijf te laten groeien. We zijn gepassioneerd door wat we doen en streven naar niets minder dan uitmuntendheid in alles wat we leveren. 
 • Groot netwerk: Wij zijn actief bij vele netwerk- en maatschappelijke organisaties. Dit netwerk stellen we ook graag open aan onze klanten om ze zoveel mogelijk te helpen. 

Prijzen marketingbureau

Bij ons marketingbureau bieden we diverse marketingpakketten aan die zijn ontworpen om aan de unieke behoeften en budgetten van bedrijven en organisaties in Alkmaar te voldoen. We hebben instapprijzen en we hebben pakketprijzen voor de gevestigde bedrijven met groeiambities. Het is ook mogelijk om een strippenkaart af te nemen. Hierbij zit je niet vast aan een maandabonnement en kan je gebruik maken van de kennis van onze ervaren marketeers.

Basispakket

Geschikt voor starters
85 Vanaf p/m
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Campagneopzet
 • Advertentie-creatie
 • Budgetinstelling
 • Doelgroep
 • Conversie-tracking
 • Google Tag Manager
 • Koppeling GA4
 • Koppeling website
 • Eigen web-app omgeving
 • Minimum dagbudget: €10
 • Instelkosten: €425
 • Tijdelijk: €400 korting

Mediumpakket

Geschikt voor MKB
225 Vanaf p/m
 • Alles van basis
 • Meer campagnes
 • Meer advertenties
 • Maximale koptitels
 • Maximale omschrijvingen
 • 4-6 sitelinks
 • 10-15 highlights
 • Afbeeldingen
 • Advanced optimaliseren
 • Eigen groei-manager
 • Instelkosten: €850
 • Tijdelijk €400 korting

Premiumpakket

Geschikt voor groeibedrijven
425 Vanaf p/m
 • Alles van medium
 • Uitgebreide A/B testen
 • Strategierapport
 • Maximale groeifocus
 • Eenmalig: €1.700
 • Tijdelijk €400 korting

Hoe kan ons marketingbureau jouw bedrijf in Alkmaar helpen?

Wij helpen je via een bewezen aanpak om de volgende of misschien wel de eerste stap te zetten. Of het nu gaat om bijvoorbeeld een goedwerkende website, bovenaan in Google of Social Media Marketing – ons marketingbureau weet precies hoe wij jouw bedrijf in Alkmaar kunnen helpen.

FAQ

Lokale marketing is een strategische benadering gericht op het aantrekken van klanten in de regio. Door middel van lokale marketing kunnen wij jullie naamsbekendheid te vergroten, klantenbinding te versterken en de omzet te verhogen in dat gebied. Door middel van online tactieken zoals SEO, online adverteren en contentmarketing kan jullie bedrijf lokale gemeenschappen effectief bereiken en kunnen jullie relaties opbouwen met klanten in de directe omgeving.

Je kunt je lokale bedrijf in Alkmaar online promoten door verschillende strategieën te gebruiken die gericht zijn op lokale marketing. Een paar tips zijn:

1. Google Mijn Bedrijf: Met een Google Mijn Bedrijf-account verbeter je je online zichtbaarheid voor lokale zoekresultaten. Maak een Google Mijn Bedrijf-account aan en zorg ervoor dat je bedrijfsinformatie, zoals je adres, telefoonnummer, openingstijden en foto’s, up-to-date is. 

2. Lokale SEO: Optimaliseer je website voor lokale zoekopdrachten. Dit omvat het gebruik van relevante trefwoorden met betrekking tot Alkmaar in je website-inhoud en meta-tags.

3. Online recensies: Moedig tevreden klanten aan om positieve recensies achter te laten op platforms zoals Google. Goede recensies kunnen potentiële klanten aantrekken.

4. Lokale vermeldingen: Zorg ervoor dat je bedrijf wordt vermeld op lokale bedrijvengidsen en online kaarten, zoals Yelp, TripAdvisor en Apple Maps.

5. Contentmarketing: Creëer inhoud die relevant is voor de lokale gemeenschap in Alkmaar. Dit kan blogposts, nieuwsartikelen of evenementeninformatie zijn.

6. Socialemediamarketing: Gebruik sociale media om te communiceren met de lokale gemeenschap. Plaats regelmatig updates en reageer op vragen en opmerkingen van je volgers.

7. Lokale advertenties: Overweeg het gebruik van lokale advertentieplatforms, zoals Facebook Ads of Google Ads, om je bedrijf te promoten bij de lokale doelgroep.

8. Evenementen en sponsoring: Overweeg deelname aan lokale evenementen of sponsoring van lokale organisaties om je zichtbaarheid in Alkmaar te vergroten.

Door deze strategieën te implementeren, kun je je lokale bedrijf in Alkmaar effectief online promoten en meer potentiële klanten aantrekken. Het is belangrijk om consistent te zijn en je lokale aanwezigheid in de loop van de tijd te blijven verbeteren.

Voor lokale bedrijven zijn er verschillende effectieve online marketingstrategieën die kunnen worden toegepast om de lokale zichtbaarheid te vergroten en klanten aan te trekken. Enkele van deze strategieën zijn:

1. Lokale SEO: Optimaliseer je website voor lokale zoekopdrachten. Gebruik relevante zoekwoorden met betrekking tot je stad of regio in je website-inhoud en meta-tags.

2. Google Mijn Bedrijf: Maak en optimaliseer je Google Mijn Bedrijf-vermelding. Zorg ervoor dat je bedrijfsinformatie volledig is ingevuld en up-to-date is.

3. Online beoordelingen: Moedig tevreden klanten aan om positieve recensies achter te laten op platforms zoals Google, Yelp en TripAdvisor. Beheer je online reputatie zorgvuldig.

4. Lokale bedrijvengidsen: Zorg ervoor dat je bedrijf wordt vermeld op lokale bedrijvengidsen, kaarten en platforms zoals Yelp, Foursquare en Apple Maps.

5. Lokale contentmarketing: Creëer inhoud die relevant is voor de lokale gemeenschap. Dit kunnen blogposts, nieuwsartikelen of evenementeninformatie zijn.

Adverteren in Alkmaar biedt diverse voordelen voor jouw bedrijf, waaronder:

1. Lokale Zichtbaarheid: Door te adverteren in Alkmaar vergroot je je lokale zichtbaarheid. Potentiële klanten in de regio zullen je bedrijf gemakkelijker vinden wanneer ze gerelateerde zoekopdrachten uitvoeren.

2. Gerichte Doelgroep: Je kunt je advertenties richten op specifieke demografische gegevens, interesses en gedragingen van mensen in Alkmaar. Dit verhoogt de kans dat je de juiste doelgroep bereikt.

3. Klantenbinding: Adverteren in Alkmaar stelt je in staat om beter contact te maken met lokale klanten. Je kunt inspelen op lokale evenementen, trends en behoeften, wat de betrokkenheid en loyaliteit van klanten kan vergroten.

4. Concurrentievoordeel: Als je concurrenten nog niet lokaal adverteren, kan dit je een voorsprong geven. Je staat bovenaan lokale zoekresultaten en wordt eerder opgemerkt.

5. Snel Resultaat: In tegenstelling tot globaal adverteren, kunnen online advertenties in Alkmaar snel resultaten opleveren. Je kunt snel verkeer naar je website genereren en conversies stimuleren.

Door het implementeren van veel gezochte lokale zoektermen, lokaal gerichte content en een geoptimaliseerde website kun jij jouw lokale vindbaarheid verbeteren.

Voor bedrijven in Alkmaar zijn er specifieke SEO-tips die kunnen helpen om de lokale vindbaarheid te verbeteren. Hier zijn enkele relevante SEO-tips:

1. Lokale zoekwoorden: Gebruik lokale zoekwoorden in je website-inhoud en meta-tags. Dit omvat specifieke termen met betrekking tot Alkmaar, zoals “Alkmaar restaurants” of “Alkmaar kappers.”

2. Lokale backlinks: Probeer links te krijgen van andere lokale websites, zoals nieuwssites, lokale blogs en zakelijke vermeldingen in Alkmaar.

3. Content met lokale focus: Creëer regelmatig content die relevant is voor de lokale gemeenschap in Alkmaar. Dit kunnen blogposts zijn over lokale evenementen, nieuws of activiteiten.

4. Sociale media: Gebruik sociale media om lokaal relevant te blijven. Plaats regelmatig updates over lokale evenementen, aanbiedingen en nieuws.

5. Lokale citaties: Zorg ervoor dat je bedrijf consistent wordt vermeld op verschillende online platforms, inclusief lokale bedrijvengidsen, met dezelfde bedrijfsinformatie.

Een effectieve online marketingcampagne begint met duidelijke doelen en het kiezen van een strategie. Door middel van een doelgroep analyse worden de de juiste kanalen gekozen en aantrekkelijke content gecreëerd. Vervolgens worden de resultaten van de campagne gemonitord. Een campagne wordt continu geoptimaliseerd voor succes en groei. 

De kosten in Alkmaar zijn erg afhankelijk van verschillende factoren. Zo wordt de prijs beïnvloed door het soort adverteren, de doelgroep, de concurrente, de professionaliteit en kennis van het marketingbureau.

Bij Digitopa bieden wij echter vast geprijsde pakketten aan. Voor ieder budget hebben wij een passend pakket, voor kleine lokale ondernemingen tot internationaal gericht.

Het uitbesteden van online marketing biedt waardevolle voordelen. Je krijgt toegang tot expertise, bespaart tijd, kunt gebruikmaken van geavanceerde tools en technologie, en profiteert van de betrokkenheid van specialisten. Het helpt je kosten te beheersen, meetbare resultaten te behalen en bij te blijven bij de nieuwste marketingtrends. Dit maakt uitbesteding een slimme keuze voor bedrijven die effectief willen groeien via digitale kanalen.

Hier zijn 5 tips om aan meer lokale klanten te komen:

1. Optimaliseer voor Lokale SEO.

2. Stimuleer het gebruik van mond-tot-mond reclame onder huidige klanten.

3. Betrek jezelf bij lokale evenementen. 

4. Pas je content aan op de lokale doelgroep.

5. Gebruik van lokale advertentieplatforms, zoals Facebook Ads en Google Ads, om je bedrijf te promoten bij de lokale doelgroep.

Ontvang binnen 24 uur een gratis kansen scan.