Het meest waardevolle digital marketingbureau

LinkedIn Marketing Uitbesteden

Wil jij jouw bedrijf beter zichtbaar laten zijn op één van de grootste sociale mediaplatforms ter wereld? Overweeg dan om jouw LinkedIn Marketing uit te besteden aan Digitopa. Met onze expertise en ervaring kunnen we jouw merk laten opvallen, jouw doelgroep bereiken en jouw bedrijf laten groeien. Kom erachter hoe wij jou kunnen helpen om het maximale uit LinkedIn Marketing te halen!

Trots momentje: Wij zijn onlangs genomineerd voor de beste socials.
Social Media

Vergroot jouw online zichtbaarheid met LinkedIn Marketing van Digitopa

LinkedIn is hét platform voor professionals en bedrijven om te netwerken, leads te genereren en autoriteit op te bouwen in jouw branche. Echter, effectieve LinkedIn-marketing vereist tijd, kennis en een strategische aanpak. Bij Digitopa begrijpen we het belang van LinkedIn als marketingkanaal en helpen we jou om het maximale uit dit platform te halen.

Waarom LinkedIn Marketing?

LinkedIn is veel meer dan alleen een platform voor professionele netwerken. Het is een krachtig gereedschap voor bedrijven om hun merk op te bouwen, leads te genereren en relaties op te bouwen met potentiële klanten. Door middel van gerichte advertenties, boeiende content en effectieve strategieën kunnen we jou helpen om jouw organisatie te laten opvallen en jouw doelgroep te betrekken. Zo kunnen we:

Specialisten binnen LinkedIn: Combinatie van jong en doorgewinterde marketeers

Bij Digitopa hebben we een team van toegewijde LinkedIn-experts die vol passie zijn voor hun werk. Ons team bestaat uit jonge marketeers en ervaren professionals met uitgebreide ervaring in alle aspecten van LinkedIn Marketing. 

Waarom kiezen voor Digitopa als jouw LinkedIn Bureau?

LinkedIn Marketing is tegenwoordig essentieel voor bedrijven die willen groeien. Het is niet langer een extraatje, maar een integraal onderdeel van elke succesvolle digitale marketingstrategie. Bij Digitopa begrijpen we dat het opzetten en beheren van een effectieve LinkedIn-marketingstrategie veel tijd en expertise vereist. Daarom staan wij voor je klaar om jou te helpen. Onze ervaring heeft aangetoond dat we gemiddeld 2-3 keer sneller resultaten behalen dan organisaties die zelf hun LinkedIn Marketing doen. Dit komt omdat we jouw campagnes kunnen optimaliseren en jouw doelgroep effectiever kunnen bereiken. Kies voor Digitopa als jouw LinkedIn Marketing partner en ontdek waarom steeds meer bedrijven hun vertrouwen in ons stellen:

Dat klinkt al best goed toch? Hieronder vind je onze meest gekozen oplossingen m.b.t. LinkedIn marketing. Zodra we samen aan de slag gaan, ben je verzekerd van een samenwerking met het meest waardevolle marketingbureau die je ooit hebt gehad. Beloofd!

Wat zijn de kosten om mijn LinkedIn Marketing uit te besteden?

Het antwoord hierop is dat er geen vast tarief is vastgesteld. Dit komt doordat de kosten afhangen van de strategie die we samen kiezen voor LinkedIn Marketing. Elke campagne is uniek en het bedrag kan variëren op basis van de omvang en de keuzes die we maken. Bovendien zijn er twee soorten kosten: de kosten die je aan LinkedIn betaalt voor de advertenties en de kosten die wij in rekening brengen voor onze diensten. Samen bepalen we wat het uitbesteden van LinkedIn Marketing gaat kosten. Dit is volledig afhankelijk van de taken die we op ons nemen, omdat elke strategie op maat wordt gemaakt.

De meest waardevolle Digitale Totaalpartner

Onze oplossingen

De Digitopa Groep is betrouwbaar, betaalbaar en transparant voor al jouw website-, marketing- en salesvraagstukken.
Advertentiebeheer

Advertentiebeheer

Laat onze experts jouw LinkedIn advertentiecampagnes beheren en optimaliseren voor maximale resultaten.

LinkedIn Marketing

LinkedIn Marketing

LinkedIn adverteren of LinkedIn beheer uitbesteden? We helpen je graag om met je doelgroep in contact te komen.

Content Creatie

Content Creatie

Ons creatieve team zal boeiende content ontwikkelen die jouw merkverhaal vertelt en jouw doelgroep aanspreekt.

Strategische Planning

Strategische Planning

We zullen een gepersonaliseerde strategie ontwikkelen die is afgestemd op jouw bedrijfsdoelen en jouw doelgroep.

Community Beheer

Community Beheer

We zullen actief deelnemen aan gesprekken, vragen beantwoorden en een positieve relatie met jouw doelgroep opbouwen.

Groeien in volgers

Groeien in volgers

We implementeren een strategie om ook het aantal relevante volgers van jouw LinkedInprofiel te laten groeien.

Alleen voor de organisaties die succes willen

Hoe Digitopa werkt

Gaan we met elkaar aan de slag? Dan werk je samen met het meest waardevolle marketingbureau die je ooit hebt gehad. Beloofd!

01.

Plan van aanpak

Samen met een Digitopartner maken we een plan van aanpak voor jouw organisatie.

02.

Ontwikkeling en Implementatie

Onze specialisten zullen de ontwikkeling en implementatie op de best mogelijke manier uitvoeren.

03.

Analyse en Optimalisatie

Op basis van de verzamelde gegevens en trends worden aanpassingen en optimalisaties doorgevoerd.

Prijsvoorstel aanvragen

Daar zijn we toevallig super goed in!
Vaak kunnen we snel en effectief bestaande websites verbeteren.
We adviseren en ondersteunen je graag met je website.
We helpen je graag met je Google Ads! We zijn gecertificeerd Google Partner en helpen kleine en grote organisaties aan meer zichtbaarheid en opdrachten.
Onze SEO-specialisten helpen je graag verder!
Dat gaat helemaal goed komen! We zijn gecertificeerd Google Partner en helpen kleine en grote organisaties aan meer zichtbaarheid en opdrachten.
Onze Google Ads en SEO specialisten helpen je graag met het beste advies.
Onze Social Media Ads specialisten helpen je graag met de beste campagnes voor je organisatie!
We helpen je graag met je social media! Onlangs zijn we genomineerd voor de beste socials van Nederland, dus dit kunnen we best aardig.
Dat gaat helemaal goed komen! Onze social media specialisten helpen kleine en grote organisaties aan meer zichtbaarheid en opdrachten.
Onze social media specialisten helpen je graag met het beste advies.
Super, we weten zeker dat het een waardevol gesprek wordt!

Contactgegevens

Wij helpen je graag!

Ontvang een vrijblijvend gesprek en prijsvoorstel

Voordat we een prijsvoorstel doen, nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Dit gesprek mag online of op locatie plaatsvinden. Op basis van dit gesprek kunnen we bepalen welke oplossingen het beste bij jouw vraagstuk passen. 

Wij leveren graag waardevolle resultaten

Uitgelichte cases

Van de Steege Makelaarsgroep

Niet zomaar een makelaar met 7 vestigingen in en rondom Amsterdam.

Vitalics

Bouwen aan vitaliteit op de werkvloer in overzichtelijke stappen.

ABC Vloeren

Trots familiebedrijf gespecialiseerd in het maken vloeren, al ruim 40 jaar.

De Koning makelaars

Era en NVM makelaars in de regio Utrecht met 6 vestigingen.

Autozekerheid

Bieden een uitgebreid scala aan software-oplossingen die specifiek zijn ontworpen voor autogarages.

Hier zijn we extra trots op!

Mooie relaties en cases

Al vanaf het begin van Digitopa werken we al veel samen en hebben we het zien groeien tot een professioneel marketingbureau zoals het nu is.

  Arnout A.
  Arnout A.

  Operationeel Directeur

  Digitopa zorgt voor een vertaalslag van IT naar begrijpbare infographics en vormgeving. Verder helpen ze met AI-, site- en vormgeving vraagstukken.

   Dave B.
   Dave B.

   CTO

   Bij Digitopa heb je het gevoel dat ze online marketing en ondernemen begrijpen. Fijn om zo'n partner naast ons te hebben.

    Merijn
    Merijn

    Mede-eigenaar

    Ze hebben mij goed geholpen een begin te maken met het de google marketing (SEA) van mijn website. Na hulp van zijn de bezoekers meteen flink gestegen en is mijn zichtbaarheid gegroeid.

     Jim K.
     Jim K.

     Eigenaar

     Het was heerlijk samenwerken. Snel, vernieuwend en creatief is wat ik het werken met Dylan benoem. Ik heb mijn nieuwe website laten bouwen door Dylan, echt top!

      Jolanda S.
      Jolanda S.

      Eigenaar

      Doen wat ze beloven en nog veel meer! Overtreffen verwachtingen, zijn ijzersterk en denken mee met je onderneming alsof het je eigen bedrijf is.

       Julien P.
       Julien P.

       Eigenaar

       Aanvullende vragen

       Wellicht helpt dit nog in het maken van de juiste keuze!

       Het kiezen van een juiste marketingbureau is vaak al lastig genoeg. Om het je makkelijker te maken, hebben we hieronder alvast een aantal veel gestelde vragen verzameld.

       Bij ons zit je natuurlijk niet vast aan een wurgcontract. Vaak maken we van te voren afspraken. Komt er onverhoopt iets tussen en kan je de samenwerking niet meer voort zetten? Dan is dat vaak geen enkel probleem. We weten hoe het is om zelf een hard verdiende euro uit te moeten geven. Verder zitten er bij ons geen kleine lettertjes of gedwongen contracten.

       Dylan Marco Indian Summer Digitopa

       Adviesgesprek

       Vrijblijvend en snel

       Consultation Question

       Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris
       Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes

       Payment Question

       Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris
       Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes

       Korte vraag of advies nodig? Vraag een adviesgesprek aan.

       Behoefte aan snel advies? Vraag nu een adviesgesprek aan! Onze experts helpen je direct met jouw vraagstukken. Bespaar tijd en krijg de antwoorden die je nodig hebt. Plan vandaag nog jouw gesprek in.