Het meest waardevolle digital marketingbureau

Wix website laten maken

Ben je op zoek naar een onderscheidende website die jouw bedrijf op de kaart zet? Bij Digitopa zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van Wix websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook conversie geoptimaliseerd. Wij geloven in het belang van een sterke online aanwezigheid en zorgen ervoor dat jouw website precies weerspiegelt wie je bent en wat je doet.
Laat ons je helpen om jouw merkidentiteit te versterken om zo altijd een stap voor te blijven in de digitale wereld.
Marketingbureau

Trek de online aandacht met de Wix websites van Digitopa

Een goede website verhoogt je online zichtbaarheid aanzienlijk. Door een professioneel platform te bieden kunnen potentiële klanten je gemakkelijk vinden en zo interactie aangaan met je. Jouw website dient als een centraal punt waar je jouw merkidentiteit kunt uitstralen, je verhaal kunt vertellen, en jouw producten of diensten kunt presenteren. Door de juiste optimalisatie technieken wordt je website ook een krachtig hulpmiddel om hoger in zoekresultaten te verschijnen, wat leidt tot meer verkeer en uiteindelijk tot meer conversies.

Waarom een website?

Een website is tegenwoordig onmisbaar voor jouw bedrijf, ongeacht de grootte of industrie waarin je zit. Je website fungeert als het digitale visitekaartje van je merk, waar je controle hebt over hoe je informatie presenteert en communiceert met jouw doelgroep. Hier zijn enkele kernpunten van het belang van een goede website:

Waarom kiezen voor een Wix website?

Hier zijn enkele redenen waarom het hebben van een Wix website een absolute must is voor zowel individuele ondernemers als grote bedrijven:

Professionele Uitstraling

Een Wix website stelt je in staat om een professionele en geloofwaardige online aanwezigheid op te bouwen die indruk maakt op jouw bezoekers. Met prachtige ontwerpen en gepersonaliseerde functionaliteiten zorg je ervoor dat jouw bedrijf opvalt in de drukke online wereld.

Gemakkelijk Zelf te Beheren

Met Wix heb je de controle over jouw website. Je kunt eenvoudig zelf content toevoegen, aanpassen en bijwerken, zonder dat je technische kennis nodig hebt. Dit bespaart tijd en geld omdat je niet afhankelijk bent van externe partijen voor kleine wijzigingen.

Flexibiliteit en Schaalbaarheid

Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigd bedrijf met uitgebreide behoeften, een Wix website kan worden aangepast en uitgebreid om aan jouw groeiende eisen te voldoen. Met een breed scala aan apps en integraties kun je functionaliteiten toevoegen en aanpassen naar jouw wensen.

Betere Vindbaarheid in Zoekmachines

Wix biedt krachtige tools en functies die zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor jouw website beter wordt gevonden door potentiële klanten. Van geoptimaliseerde paginatitels tot responsieve ontwerpen, Wix helpt je om hoger te scoren in de zoekresultaten en meer verkeer naar jouw website te genereren.

Verhoogde Conversies

Een goed ontworpen en gebruiksvriendelijke website leidt tot hogere conversies. Met Wix kun je aantrekkelijke en intuïtieve webpagina’s maken die jouw bezoekers aanzetten tot actie, of het nu gaat om het invullen van een formulier, het maken van een aankoop of het contact opnemen met jouw bedrijf.

Kostenbesparend

Het hebben van een Wix website is kosteneffectief, vooral in vergelijking met het bouwen van een op maat gemaakte website vanaf nul. Met betaalbare abonnementen en geen verborgen kosten, kun je een professionele website hebben zonder een groot budget te spenderen.

Klantenservice en Ondersteuning

Met Wix krijg je toegang tot uitstekende klantenservice en ondersteuning, zodat je altijd hulp kunt krijgen wanneer je het nodig hebt. Of je nu technische problemen hebt, advies nodig hebt over het optimaliseren van jouw website of gewoon een vraag hebt, het supportteam van Wix staat altijd voor je klaar.

Waarom kiezen voor Digitopa?

Een website is een essentieel onderdeel voor bedrijven die willen groeien. Het is het visitekaartje van jouw bedrijf. Wel vereist een goede website tijd, aandacht, expertise en voortdurende optimalisatie om echt resultaten te zien. Bij Digitopa begrijpen we dat een sterke online aanwezigheid het verschil kan maken tussen stilstaan en groeien. Daarom bieden wij niet zomaar webdesign; wij leveren een compleet digitaal ecosysteem speciaal ontworpen bij jouw behoeften met:

Dat klinkt al best goed toch? Hieronder vind je onze oplossingen m.b.t. websites. Zodra we samen aan de slag gaan, ben je verzekerd van een samenwerking met het meest waardevolle marketingbureau die je ooit hebt gehad. Beloofd!

Wat zijn de kosten van een Wix website?

Het antwoord hierop is dat er geen standaardprijs is vastgesteld. Wij snappen dat elk bedrijf zijn eigen verhaal, doelen, uitdagingen en, belangrijker nog, budget heeft. Daarom hanteren we geen ‘one-size-fits-all’ prijsstrategie voor het ontwikkelen van websites. Wij geloven dat jouw unieke bedrijf een unieke aanpak verdient, vooral als het gaat om iets zo cruciaal als jouw online aanwezigheid.

De prijs van een Wix website is dus afhankelijk van de taken die we op ons nemen, die we graag met je bespreken tijdens een kennismakingsgesprek!

De meest waardevolle Digitale Totaalpartner

Onze oplossingen

De Digitopa Groep is betrouwbaar, betaalbaar en transparant voor al jouw website-, marketing- en salesvraagstukken.
Webhosting

Webhosting

Wij bieden een betrouwbare infrastructuur en technische ondersteuning die nodig zijn om jouw website online te houden.

Webcreatie

Webcreatie

Wij ondersteunen je bij het ontwerpen van de lay-out, het maken van grafische elementen, het coderen van de website of het implementeren van functionaliteiten.

Webbeheer

Webbeheer

Laat ons je content bijwerken, technische problemen oplossen, beveiligingsupdates implementeren, en de prestaties van jouw website monitoren.

Responsief design

Responsief design

Wij zorgen ervoor dat jouw website er toegankelijk en gebruiksvriendelijk uitziet op alle apparaten, zoals desktopcomputers, laptops, tablets en smartphones.

Beveiliging

Beveiliging

Wij implementeren beveiligingsmaatregelen. Dit omvat het gebruik van SSL-certificaten, firewalls, regelmatige beveiligingsupdates en het beschermen tegen cyberaanvallen

Tracking en analyse

Tracking en analyse

Krijg inzicht in het gedrag van jouw websitebezoekers, hierdoor kan je de de prestaties van jouw website evalueren en verbeteren

Alleen voor de organisaties die succes willen

Hoe Digitopa werkt

Gaan we met elkaar aan de slag? Dan werk je samen met het meest waardevolle marketingbureau die je ooit hebt gehad. Beloofd!

01.

Plan van aanpak

Samen met een Digitopartner maken we een plan van aanpak voor jouw organisatie.

02.

Ontwikkeling en Implementatie

Onze specialisten zullen de ontwikkeling en implementatie op de best mogelijke manier uitvoeren.

03.

Analyse en Optimalisatie

Op basis van de verzamelde gegevens en trends worden aanpassingen en optimalisaties doorgevoerd.

Prijsvoorstel aanvragen

Daar zijn we toevallig super goed in!
Vaak kunnen we snel en effectief bestaande websites verbeteren.
We adviseren en ondersteunen je graag met je website.
We helpen je graag met je Google Ads! We zijn gecertificeerd Google Partner en helpen kleine en grote organisaties aan meer zichtbaarheid en opdrachten.
Onze SEO-specialisten helpen je graag verder!
Dat gaat helemaal goed komen! We zijn gecertificeerd Google Partner en helpen kleine en grote organisaties aan meer zichtbaarheid en opdrachten.
Onze Google Ads en SEO specialisten helpen je graag met het beste advies.
Onze Social Media Ads specialisten helpen je graag met de beste campagnes voor je organisatie!
We helpen je graag met je social media! Onlangs zijn we genomineerd voor de beste socials van Nederland, dus dit kunnen we best aardig.
Dat gaat helemaal goed komen! Onze social media specialisten helpen kleine en grote organisaties aan meer zichtbaarheid en opdrachten.
Onze social media specialisten helpen je graag met het beste advies.
Super, we weten zeker dat het een waardevol gesprek wordt!

Contactgegevens

Wij helpen je graag!

Ontvang een vrijblijvend gesprek en prijsvoorstel

Voordat we een prijsvoorstel doen, nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Dit gesprek mag online of op locatie plaatsvinden. Op basis van dit gesprek kunnen we bepalen welke oplossingen het beste bij jouw vraagstuk passen. 

Wij leveren graag waardevolle resultaten

Uitgelichte cases

Van de Steege Makelaarsgroep

Niet zomaar een makelaar met 7 vestigingen in en rondom Amsterdam.

Vitalics

Bouwen aan vitaliteit op de werkvloer in overzichtelijke stappen.

ABC Vloeren

Trots familiebedrijf gespecialiseerd in het maken vloeren, al ruim 40 jaar.

De Koning makelaars

Era en NVM makelaars in de regio Utrecht met 6 vestigingen.

Autozekerheid

Bieden een uitgebreid scala aan software-oplossingen die specifiek zijn ontworpen voor autogarages.

Hier zijn we extra trots op!

Mooie relaties en cases

Al vanaf het begin van Digitopa werken we al veel samen en hebben we het zien groeien tot een professioneel marketingbureau zoals het nu is.

  Arnout A.
  Arnout A.

  Operationeel Directeur

  Digitopa zorgt voor een vertaalslag van IT naar begrijpbare infographics en vormgeving. Verder helpen ze met AI-, site- en vormgeving vraagstukken.

   Dave B.
   Dave B.

   CTO

   Bij Digitopa heb je het gevoel dat ze online marketing en ondernemen begrijpen. Fijn om zo'n partner naast ons te hebben.

    Merijn
    Merijn

    Mede-eigenaar

    Ze hebben mij goed geholpen een begin te maken met het de google marketing (SEA) van mijn website. Na hulp van zijn de bezoekers meteen flink gestegen en is mijn zichtbaarheid gegroeid.

     Jim K.
     Jim K.

     Eigenaar

     Het was heerlijk samenwerken. Snel, vernieuwend en creatief is wat ik het werken met Dylan benoem. Ik heb mijn nieuwe website laten bouwen door Dylan, echt top!

      Jolanda S.
      Jolanda S.

      Eigenaar

      Doen wat ze beloven en nog veel meer! Overtreffen verwachtingen, zijn ijzersterk en denken mee met je onderneming alsof het je eigen bedrijf is.

       Julien P.
       Julien P.

       Eigenaar

       Aanvullende vragen

       Wellicht helpt dit nog in het maken van de juiste keuze!

       Het kiezen van een juiste marketingbureau is vaak al lastig genoeg. Om het je makkelijker te maken, hebben we hieronder alvast een aantal veel gestelde vragen verzameld.

       Bij ons zit je natuurlijk niet vast aan een wurgcontract. Vaak maken we van te voren afspraken. Komt er onverhoopt iets tussen en kan je de samenwerking niet meer voort zetten? Dan is dat vaak geen enkel probleem. We weten hoe het is om zelf een hard verdiende euro uit te moeten geven. Verder zitten er bij ons geen kleine lettertjes of gedwongen contracten.

       Dylan Marco Indian Summer Digitopa

       Adviesgesprek

       Vrijblijvend en snel

       Consultation Question

       Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris
       Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes

       Payment Question

       Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris
       Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes

       Korte vraag of advies nodig? Vraag een adviesgesprek aan.

       Behoefte aan snel advies? Vraag nu een adviesgesprek aan! Onze experts helpen je direct met jouw vraagstukken. Bespaar tijd en krijg de antwoorden die je nodig hebt. Plan vandaag nog jouw gesprek in.