Over ons

De kracht van Digitopa

Samen jouw bedrijf laten groeien

Vanuit de principes van growth hacking zetten wij kennis en technieken in om jouw bedrijf efficiënt en snel te laten groeien. Daarnaast hebben onze Digitopartners een ondernemersachtergrond. Hierdoor weten ze precies wat belangrijk is voor jouw business en kunnen ze de diensten op een effectieve manier toepassen.

Gedreven door data

Wij werken het liefst zo veel mogelijk met data om erachter te komen wat werkt en wat niet. Zo kunnen wij op een effectieve wijze jouw bedrijf helpen groeien.

“Het DNA bij Digitopa is een fijne weerspiegeling van mezelf. Als ondernemende Econometrist gespecialiseerd in digital marketing en sportend aan de top, ben ik continu bezig met effectief groeien en anderen helpen. Hiervoor maak ik gebruik van de growth hacking kennis en technieken uit marketing, business development, productmanagement en data analyse.”

~ Dylan de Haas, Digitopartner

Dylan de Haas

Digitopartner

Digitopartner

Wij zijn de Digitopartners in de online wereld. Voor elk online vraagstuk hebben wij de oplossing.

Branche ervaring

Wij hebben ervaring in veel verschillende branches. Hierdoor kunnen wij per branche de juiste strategie bepalen.

In-house specialisme

Alle online specialismes voor jouw onderneming zijn bij ons intern aanwezig. Hierdoor kunnen we de lijnen kort houden.

Duidelijkheid vooraf

Wij houden niet van verassingen achteraf. Daarom spreken wij duidelijk af wat je van ons kan verwachten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Jouw groei is onze missie

Wij helpen onze klanten alsof het ons eigen bedrijf is

Uit onze persoonlijke ervaring is dat het beste uitgangspunt voor meer (online) succes gebleken.

Door ondernemend mee te denken, vinden wij de beste oplossing voor onze klanten. Bekijk al onze diensten om te ontdekken hoe wij jou ook verder kunnen helpen ondernemen.

“Nadat ik betrokken ben geweest bij de oprichting van meerdere ondernemingen én werkervaring heb opgedaan binnen de online marketing, was werken bij Digitopa de ideale vervolgstap voor mij. Bij Digitopa kan ik mijn passie voor ondernemen en online marketing combineren en bedrijven echt verder helpen met het behalen van hun doelen.”

~ Ronald de Ridder, Digitopartner

Klaar om met jouw bedrijf te groeien?

Vul je contactgegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.