Hoe gaat het nu met Digitopa?

Leuk dat je het vraagt! Op dit moment gaat het erg goed en hebben we het geluk dat we iedere dag met betrokken collega’s en relaties mogen samenwerken. 

Tot nu toe behalen we voor onze relaties voortdurend betere resultaten dan andere marketingbureaus en dat geeft vertrouwen en nog meer enthousiasme. 

Onze successen komen voornamelijk doordat we technische- en marketingkennis met zakelijk inzicht combineren. Uiteindelijk kan iedereen een advertentie of website maken, maar er zijn er weinig die het totaalplaatje begrijpen waardoor er geen online kansen verloren gaan.

Wij hebben een visie

Het streven is om een hechte community van ambitieuze collega’s en relaties op te bouwen.

We zijn ervan overtuigd dat een hechte community onderlinge relaties versterkt, uitwisseling van ideeën bevordert en relaties enthousiast zijn om elkaar verder te helpen.

Wist je dat…

Digitopa een web-app heeft ontwikkeld speciaal voor Digitopanten (klanten van Digitopa). Wij geven om de relatie en doen er graag alles aan om jouw bedrijf verder te helpen. In de web-app bieden we transparantie in een project en voegen we alle verzamelde documenten en media toe. Daarnaast hebben we dashboards met live inzichten in de statistieken van jouw website. 

Dat is pas handig!

Waarden binnen het team

Wij hebben een aantal waarden die we binnen Digitopa graag uitdragen. We geloven dat we met de juiste waarden de juiste collega’s en klanten aantrekken. Het leven bestaat namelijk uit meer dan alleen geld verdienen. Er moet plezier worden gemaakt en we moeten elkaar kunnen uitdagen om steeds beter te worden.

Zo is één van onze kernwaarden ondernemerschap. Als ondernemer begrijp je de passie van andere ondernemers nog beter. Ondernemerschap heeft daarnaast nog veel meer voordelen, waaronder mind-set, creatief denkvermogen, betrokkenheid en zakelijk inzicht.

Het hebben van een juiste ethisch kompas is ook belangrijk. Ondernemers zijn vaak goed in hun werk en juist minder thuis in de marketing. En dat geeft niet! Het is aan ons als professionals om hier geen misbruik van te maken en je juist mee te nemen in het proces. We geloven namelijk in de kracht van lange termijn relaties.

Hoe vinden collega's het bij Digitopa?

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je ambitieus en word je enthousiast van onze visie en waarden? Solliciteer dan op één van onze vacatures of verstuur een e-mail naar info@digitopa.nl voor een open sollicitatie.

Laten we kennismaken!

Ontvang binnen 24 uur een gratis kansen scan.