KIES HET MEEST BETROKKEN DIGITAL MARKETINGBUREAU VOOR MAKELAARS​

Wij zijn Digitopa. Business-wise en REAL met makelaars. Relatiegericht, Eerlijk, Ambitieus en Liërend. Wij helpen makelaars aan meer succes dankzij o.a. een betere websiteonline vindbaarheid binnen zoekmachines en Social Media Marketing. Wil je samenwerken met een marketingbureau speciaal voor makelaars, dan gaan we graag samen met jou gave dingen realiseren.

Jouw makelaarskantoor digitaal laten groeien

Samen duiken we in jouw makelaarskantoor. We analyseren, inspireren en overtuigen je doelgroep. Bij alles geloven wij in co-creatie. Het wordt namelijk steeds uitdagender om online de aandacht te trekken. Met jouw unieke lokale marktkennis en onze business-wise marketingkennis kunnen we samen hele gave dingen realiseren.

Een relatiegerichte en liërende digital marketingbureau.

Wij zorgen ervoor dat alles klopt en onderzoeken de online kansen voor jouw bedrijf. Wij verlagen de drempels om contact op te nemen, verhogen de zichtbaarheid én vindbaarheid, zorgen dat alles meetbaar is en kunnen ervoor zorgen dat je weet welke (exacte) bedrijven op jouw website zijn geweest. Zo kan je de juiste opvolging geven en haal je meer resultaat uit het groeiende aantal sitebezoekers. 

Onze webspecialisten voor makelaars bouwen graag je nieuwe website

Onze webspecialisten voor makelaars gaan graag voor jou aan de slag om jouw (nieuwe) website succesvol te maken. Wij stappen in de schoenen van jouw doelgroep, bestuderen je huidige website en makelaarskantoor, en analyseren de kansen om de doelen van jouw makelaarskantoor te halen. Zo weten we precies wat je zakelijke doelstellingen zijn en gaan we een aantrekkelijke, succesvolle website voor je ontwerpen en bouwen. Dat is pas écht webdesign geheel op maat gemaakt voor jouw makelaarskantoor! 

SEO en SEA specialisten voor makelaars

Het wordt steeds uitdagender om op het juiste moment bij de juiste personen onder de aandacht te komen. Zodra iemand toch een huis wil aankopen of verkopen, dan wil je dat diegene op jouw website komt en uiteindelijk opdrachtgever wordt. Onze SEO en SEA specialisten voor makelaars weten precies waar op wordt gezocht en wat doeltreffend is om het maximale eruit te halen. Jouw wensen worden in kaart gebracht waarop wij een strategisch plan maken. Vervolgens zetten we deze strategische plannen voor je Google Ads campagnes en/of zoekmachine optimalisaties om in échte resultaten.

Onze social media specialisten verzorgen graag je online marketing

Wil je meer volgers, een groter organisch bereik, toepassen van social-selling of adverteren om het maximale uit je social media marketing te halen? Dan verzorgen wij met Digitopa graag jouw social media marketing. Wij zorgen ervoor dat je online gevonden wordt én daardoor het maximale uit je social media marketing haalt. We analyseren, inspireren en overtuigen je doelgroep via pakkende content.
Als Digitopartner zetten wij ons vol overgave in voor de bedrijven die de ambitie hebben om samen vooruit te komen en meer relevante bezoekers, meer conversies en meer online omzet willen genereren.

Kennismaken met ons full-service Marketingbureau voor makelaars

Waar ontvang je graag meer informatie over?
Digitopartners

Ontvang binnen 24 uur een gratis kansen scan.